23948sdkhjf

1 mio. Krone-enheder

Samtidigt samarbejdsjubilæum med TIP.

Enhed nummer 1.000.000 er netop rullet af Krone-produktionslinjen: en Cool Liner fra fabrikken i Lübtheen til den norske afdeling af TIP Trailer Services. I 1971 var TIP en af de første kunder, da Krone startede deres trailerbyggeri. Den officielle overdragelse af chassiset med den særlige inskription ”The 1,000,000th Krone chassis. Congratulations! Celebrating 50 years of partnership” er netop fundet sted sted i Werlte.

Bob Fast, administrerende direktør i TIP:

- Vi er særligt glade for, at vi i dag kan se tilbage på et halvt århundredes yderst pålidelige samarbejde med Krone. At modtage det millionte køretøj produceret af Krone er et stærkt symbol for TIP. Vi er overbeviste om, at vi også i fremtiden kan stole på Krones højkvalitets og innovative trailere.

Ingo Geerdes, salgsdirektør hos Krone:

- TIP har været en fremragende Krone-kunde lige fra begyndelsen. Vi er meget stolte af de 50 års partnerskab med en af verdens førende erhvervskøretøjsserviceudbydere, hvor begge virksomheder altid er vokset dynamisk i transport- og logistikbranchens tjeneste. Den millionte Krone-trailer, der i dag blev overdraget til TIP, er en Cool Liner. Særligt denne kølebil understreger, hvor mange facetter vores samarbejde har - for det var en henvendelse fra TIP, der fik Krone til at gå ind på markedet for køletrailere for 25 år siden.

Den første Krone erhvervsbil blev produceret i Werlte i 1971. I dag fremstiller Krone et bredt udvalg af trailere og sættevogne i moderne, højautomatiserede fabrikker i Werlte, Lübtheen, Herzlake og Tire (Tyrkiet). Fordelt over de sidste 50 år har Krone i gennemsnit produceret omkring 20.000 enheder årligt. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156