23948sdkhjf

Udvikler område ved Mainz

Garbe køber 23.500 kvm. erhvervsgrund.

Den tyske logistikejendomskoncern Garbe Industrial Real Estate GmbH har erhvervet en cirka 23.500 kvadratmeter stor byggeklar grund i Bodenheim i Rhinehessen (Mainz-Bingen-distriktet/Rheinland-Pfalz). På den skal der bygges en erhvervsejendom med omkring 12.500 kvadratmeter halareal. Byggestart er allerede planlagt til første halvdel af 2022.

- Med grundkøbet i Bodenheim var vi i stand til at få en lovende plads til os selv med en strategisk god beliggenhed, understreger Jan Dietrich Hempel, administrerende direktør for Garbe Industrial Real Estate.

- Vi er allerede i konkrete drøftelser med de første interesserede parter som fremtidige brugere af det højkvalitets planlagte bygningskompleks, siger Adrian Zellner, medlem af direktionen og chef for forretningsudvikling hos Garbe Industrial Real Estate.

Den planlagte ejendom er velegnet til både erhverv og industri samt produktionsrelaterede ydelser. Den cirka 12.500 kvadratmeter store hal vil blive suppleret med kontorer, sociale lokaler og mezzaninarealer. For at generere vedvarende energi skal der installeres et solcelleanlæg på taget. P-pladserne på udearealet bliver udstyret med e-ladestandere til cykler og biler. Garbe Industrial Real Estate sigter også efter at certificere ejendommen i henhold til et anerkendt certificeringssystem for bæredygtigt byggeri. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.219