23948sdkhjf

Erfaren manager til Deugro

Projektspeditøren ansætter Paul Snowdon.

Projektspeditøren Deugro udnævner Paul Snowdon til global business development manager i selskabets Energy and Petrochemical afdeling med virkning fra 1. november 2021.

I mere end 20 år har Paul Snowdon drevet salg og forretningsudvikling ved at fokusere på løbende forbedringer af logistiktjenester og implementere forskellige løsninger til kunder i energi- og petrokemiske industrier. Ved at bygge videre på sin meget succesrige karriere inden for projektlogistik, sammen med en omfattende forretningsudviklingsbaggrund i Europa, Mellemøsten og Det Kaspiske Hav, vil Paul Snowdon sikre, at Deugro-gruppen fortsætter med at levere traditionelle og innovative løsninger til nye og eksisterende kunder, skriver selskabet.

- Jeg er begejstret for at blive en del af et strategisk, ambitiøst og vindende team i Deugro-gruppen. Jeg ser frem til at udvikle muligheder for vores globale kontorer sammen med vores senior-interessenter for at holde os på forkant med nye muligheder på tværs af energi- og petrokemiske industrier. Min erfaring og passion for at designe alternative løsninger vil gavne koncernen, da jeg gerne vil styrke rækken af tjenester, som Deugro-gruppen tilbyder til både nye og modne kunder, siger Paul Snowdon.

- Det er en fornøjelse at byde Paul velkommen i sin nye rolle i Deugro-gruppen. Han har et fremragende professionelt ry og en lang succeshistorie inden for logistikbranchen, siger Danny Staples, corporate vice president i Deugro-gruppen.

- Energi- og petrokemiske industrier forbliver afgørende vigtige for vores gruppes fremtid, og jeg er overbevist om, at Pauls modstandsdygtighed og dybe forståelse af en branche i hastig forandring vil hjælpe med at drive fremtidig udvikling i Deugro-gruppen og bringe betydelig fordel for vores kunder, fortsætter han. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ikea-logistikchef: "Vi må ændre vores forsyningskæder"
Logistikvirksomhed skovler penge ind: “Vi kunne have vækstet endnu mere”
Ny sales manager til DKI Logistics
Kapitalindsprøjtning til Peak Systems
Milliard-opkøb booster transportvirksomhed i USA
Ekspresleverandør har vokseværk

Send til en kollega

0.156