23948sdkhjf

40 Krone til de britiske veje

Sterac med pæn udvidelse af flåden.

Sterac Transport & Logistik GmbH har netop afhentet 30 Krone Profi Liners og ti Mega Liners, der skal benyttes til selskabets aktiviteter i Storbritannien.

- Selv efter brexit er Storbritannien fortsat en af vores absolutte kerneforretninger. Vi ønsker fortsat at give vores kunder tilstrækkelig godsplads, så værdikæderne forbliver stabile i disse udfordrende tider. Af den grund har vi investeret i vores trailerpark: 30 Profi Liners og ti Mega Liners skal i drift og alle er udstyret med Safe Curtains for at matche kravene på det britiske marked, siger Frank Knuhr, indkøbschef hos Sterac.

Herudover er alle 40 nye trailere udstyret med Krone Telematics. I tråd med sit "kommunikationslogistik" -koncept gør den Hamburg-baserede virksomhed med hovedkontor i Braak al data permanent tilgængelig for sine kunder online.

- Vi er meget glade for, at Sterac stoler på Krone-porteføljen og ikke kun er overbevist af vores pålidelige køretøjer og vores lette og hurtigbetjente Safe Curtain, men også af vores trailer-relaterede tjenester. Flere og flere kunder vælger digitalisering og tjenester, der er præcist tilpasset deres behov. Det er også et incitament for os til at skabe flere og flere services efter markedets puls, siger Krones servicedirektør, Ralf Faust. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.179