23948sdkhjf

Logicenters etablerer unikt pakhus

Finnish Design Shop flytter i BREEAM Excellent certificerede faciliteter.

Finnish Design Shop, der er en onlinebutik med speciale i nordisk design, flytter nu ind i Logicenters’ nye faciliteter i Turku, Finland. Lejemålet er et unikt lager på 12.000 kvadratmeter, hvor fokus i udviklingen har været på både design og miljø.

I december 2020 underskrev Logicenters en lejekontrakt med netbutikken Finnish Design Shop. Logistikcentret omfatter nyt hovedkvarter for Finish Design Shop, moderne kontorlokaler til Turku-kontorets medarbejdere, et showroom og automatiseret lager for mindre produkter. Ud over førsteklasses arkitektur og vægt på design har bæredygtighed og miljøaspektet spillet en stor rolle i designet af centret, lyder det.

- Vi er glade for endelig at byde Finish Design Shop velkommen til vores Turku-anlæg. Vores ambition er altid at tilbyde topmoderne faciliteter, som imødekommer vores lejeres forskellige behov. Dette samarbejde vil klart demonstrere, hvad vi kan tilbyde vores lejere. Bæredygtighed er noget, der gennemsyrer vores forretning, hvilket var tydeligt i valget af materialer og energiløsninger til Turku-anlægget. Vi er sikre på, at Finnish Design Shop vil trives i sine nye lokaler, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at byde dem velkommen, siger Jarkko Äikää, kommerciel direktør for Logicenters Finland.

I tråd med Logicenters’ ambitiøse bæredygtighedsmål er der installeret solceller på taget, og logistikanlægget opvarmes ved hjælp af jordvarme. Herudover har Logicenters også miljøcertificeret faciliteterne i henhold til BREEAM Excellent.

- Det er dejligt at kunne flytte til vores nye faciliteter, som stod færdige på den lovede dag på trods af coronavirus. Vi er meget tilfredse med både smidigheden i hele processen og resultatet, som problemfrit kombinerer de tre ting, der er vigtige for os: effektiv logistik, bæredygtig udvikling og højkvalitetsarkitektur. Vores nye Turku-lokaler er skræddersyet til vores behov og gør det muligt for os at fortsætte vores hurtigtvoksende e-handelsaktiviteter så godt som muligt, siger Teemu Kiiski, grundlægger og administrerende direktør, Finnish Design Shop. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.406