23948sdkhjf

Werne-site fuldt udlejet

Tysk e-handler indtager resterende logistikkvadratmeter.

Fire måneder før den planlagte færdiggørelse af det andet logistikcenter i Werne, Tyskland oplyser erhvervsejendomsudviklingsselskabet Garbe Industrial Real Estate, at den globale e-handelsvirksomhed Berlin Brands Group (BBG) overtager omkring 40.400 kvadratmeter areal i multibruger-ejendommen i første kvartal af 2022.

- Det betyder, at vi har opnået fuld belægning af begge de nye bygninger, som vi udvikler på den tidligere Ikea logistikgrund, siger Jan Dietrich Hempel, administrerende direktør i Garbe Industrial Real Estate.

I alt opføres to logistikejendomme på den 295.000 kvadratmeter store grund i Werne, som kommer til at ligge parallelt med hinanden. Den største af de to er planlagt med et bygningsareal på næsten 61.000 kvadratmeter. Derudover er der omkring 2.400 kvadratmeter mezzaninplads og omkring 1.150 kvadratmeter til kontorer og sociale områder. To tredjedele af ejendommen vil blive brugt af BBG til lagerlogistik. Online-forhandleren er en af de bedst sælgende digitale virksomheder i Tyskland og har specialiseret sig i produktion og markedsføring af produkter fra boligsektoren, forbrugerelektronik, lyd og lys og sport.

Den anden lejer har været etableret i nogen tid; logistikvirksomheden Hellmann Worldwide Logistics.

Logistikområdet løber op i en investering for Garbe Industrial Real Estate på 105 mio. euro – cirka 780 mio. kr. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.145