23948sdkhjf

Nøgle til ankerlejer

Garbe overdrager multibruger-ejendom nær Landshut.

Efter en ti måneders byggeperiode har Garbe Industrial Real Estate GmbH færdiggjort en multibruger-ejendom med omkring 13.700 kvadratmeter areal i Wörth an der Isar i Landshut/Bayern-distriktet. Den første lejer er billeverandøren WMU Bavaria GmbH, der er en del af Sungwoo Hitech. Den nye bygning blev officielt taget i brug under en symbolsk overdragelse af nøglerne.

- Takket være det gode samarbejde fra alle involverede parter lykkedes det os at færdiggøre ejendommen i god tid inden for meget kort tid, siger Jan Dietrich Hempel, administrerende direktør for Garbe Industrial Real Estate.

Ejendommen blev bygget på en 33.400 kvadratmeter stor grund i Moospoint industriområdet. Den nye bygning består af to enheder. WMU Bavaria GmbH bruger 8.900 kvadratmeter inklusive kontor- og sociale områder. Ankerlejeren fremstiller bildele til bilindustrien. Gulvkonstruktioner til forskellige BMW-serier opbevares i den nye bygning. Produktionsanlæggene i Bayern, men også BMW-fabrikken i Leipzig betjenes fra forsendelseslageret i Wörth. De første leverancer er allerede foretaget.

Placeringen er en afgørende grund for WMU Bavaria GmbH til at leje forsendelseslageret i Wörth. Billeverandørens hovedsæde med sit produktionsanlæg ligger i Niederaichbach industriområdet i Luitpoldpark, kun 500 meter i luftlinje fra industriområdet Wörth.

Både forsendelseslageret og produktionsanlægget ligger i umiddelbar nærhed af motorvej 92, der forbinder München med Deggendorf. Det tager cirka ti minutter at køre fra Wörth an der Isar-krydset til BMW-fabrikken i Dingolfing, som modtager regelmæssige leverancer. Den bekvemme placering spiller også en vigtig rolle i markedsføringen af den resterende ledige kapacitet. Ud over ejendommen til WMU Bavaria GmbH er der udviklet en anden enhed med omkring 4.800 kvadratmeter hallareal og 360 kvadratmeter til kontorer og sociale lokaler. Den del, der endnu ikke er udlejet, har en særlig funktion i form af en 1.150 kvadratmeter stor lastetunnel, der muliggør sidelæsning i terræn. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111