23948sdkhjf

3PL flytter ind i Vestby

Logicenters skriver kontrakt med Malomo.

I Vestby Logistics Park i Oslo-regionen har Logicenters nu underskrevet en lejekontrakt med tredjepartslogistikvirksomheden Malomo. Ejendommen er beliggende på Torvuttaket 22 og den langsigtede lejekontrakt er på 5.500 kvadratmeter af ejendommen. Malomo 3PL skal efter planen flytte ind i løbet af november 2021.

Malomo er et tredjepartslogistikselskab inden for vin og mikrobryggerier i Norge. Ejendommen vil blive udstyret til at opfylde dens behov, og der arbejdes nu på at bygge kontorer og installere reoler.

- Logicenters er meget glade for at arbejde med en så hurtigt voksende virksomhed som Malomo 3PL AS. Vores ambition er at starte samarbejde med vækstpartnere, og i overensstemmelse med vores strategi ønsker vi at være en vækstpartner for vores lejere. Malomo vil blandt andet levere logistiske tjenester til Lokalbrygg AS og en række af Norges mindre vin- og ølgrossister. Når det flytter ind, vil Malomo optage cirka halvdelen af anlægget. Vi ser frem til at følge Malomo 3PL og Lokalbryggs rejse i fremtiden, siger Ruben Krantz, kommerciel chef hos Logicenters.

Vestby Logistics Park har en strategisk vigtig placering tæt på både Oslo og den europæiske motorvej E6. Området har også gode transportforbindelser med sin nærhed til havnene i Moss og Göteborg. Blandt Logicenters’ eksisterende lejere i området er Barnas Hus, HeltHjem Nethandel AS og Prime Cargo.

- Vi glæder os til at flytte ind i en ny facilitet, der er skræddersyet til at imødekomme vores behov. Det var vigtigt for os at finde et sted, hvor vi kan vokse i løbet af de næste ti år. Samarbejdet med Ruben og Logicenters har været fremragende, og vi er glade for at flytte ind i vores nye anlæg i Vestby. Vi overvejede faciliteter i andre områder, men efter vurdering af rejsetid, afstand fra Oslo og pris var Logicenters Vestby-faciliteterne den bedste løsning. Vi er også tæt på Asko, Vinhuset og Vinmonopolets e-lager, siger Marianne Frydenlund, bestyrelsesformand i Malomo 3PL AS. /anga.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125