23948sdkhjf

Amazon indtager Tyskland

Åbner otte logistiksites og skaber 3.000 nye job.

For nylig meddelte Amazon, at virksomheden vil fortsætte med at investere i Tyskland og skabe job.

Amazon planlægger at opføre otte nye logistikbygninger i Tyskland inden første halvdel af 2022.

Stefano Perego, vicepræsident for Customer Fulfillment i Europa for Amazon:

- Alene i løbet af de sidste 12 måneder har vi skabt mere end 3.000 faste job inden for logistik i Tyskland. Nu tilføjes mere end 3.000 flere næste år. Disse arbejdspladser understøtter fællesskaber i alle størrelser, fra større byer som Hof/Gattendorf til mindre byer som Dummerstorf. Som virksomhed arbejder vi hele tiden på at forbedre os, vi hører, hvad der bevæger vores medarbejdere og stræber efter at være den bedste arbejdsgiver i verden.

Ifølge det uafhængige konsulent- og økonomiske analyseinstitut Keystone investerede Amazon i alt næsten 40 mia. euro i Tyskland fra 2010 til 2020, inklusive over 10 mia. euro alene i 2020. Antallet af fastansatte i Tyskland forventes at stige til over 28.000 ved udgangen af året på tværs af alle virksomhedsdivisioner, der vil blive ansat på omkring 60 lokationer i hele Tyskland. Over 19.000 faste medarbejdere arbejder i det tyske Amazon-logistiknetværk.

Axel Wiechmann, borgmester i Dummerstorf, hvor Amazon åbner et nyt logistikcenter:

- Vi er meget glade for, at Amazon kommer til Dummerstorf. Forliget er en stor fordel for hele regionen, fordi 1.000 nye arbejdspladser vil blive skabt på én gang i et moderne miljø. Dette resulterer i store karrieremuligheder for befolkningen i regionen. Lokale forhandlere og borgere, der sælger på Amazon eller bestiller fra Amazon, nyder også godt af dette.

De nye logistiksteder er i Dummerstorf (logistikcenter, 2022), Erding (sorteringscenter, 2022), Friedrichsdorf (distributionscenter, 2021), Helmstedt (logistikcenter, 2022), Hof/Gattendorf (logistikcenter, 2022), Neu-Ulm (distributionscenter, 2021), Weiterstadt (distributionscenter, 2022) og Wenden (distributionscenter, 2021). /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vognmænd varsler flere aktioner
Disruption: Vi er alle i samme båd
Geodis på opkøb i Schweiz
Kæmpe logistikcenter slår dørene op for virksomhederne
Postnord ser fordobling af svindel-beskeder
DSV donerer udstyr for millioner til Ukraine

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171