23948sdkhjf

FDE deler atter midler ud

FDE Fonden har frist for ansøgninger 30. september.

FDE Fonden åbner nu op for en ny ansøgningsrunde, hvor der kan gives støtte til følgende hovedområder:

Forskning og innovation

Økonomisk støtte til forskning og innovationsprojekter, der kan understøtte og videreudvikle dansk godstransport og logistik, som for eksempel inden for områder som: ”Klima og miljø”, ”Digitalisering og automatisering” og ”Tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft”.

Videnspredning og uddannelse

Økonomisk støtte til uddannelsesinstitutioner direkte rettet mod godstransport- og logistikområdet i forhold til løbende udvikling af uddannelsernes indhold og udvikling af nye uddannelser. Økonomisk støtte til studierejser og studieophold samt praktik- og uddannelsesophold tildelt gennem uddannelsesinstitutioner, organisationer mv., der tilfører ansøgeren/ansøgerne ny viden og inspiration direkte rettet mod godstransport- og logistikområdet.

Færdselssikkerhed

Økonomisk støtte til projekter og initiativer, der øger færdselssikkerheden mellem lastbiler og øvrige trafikanter.

Erhvervets image og historie

Økonomisk støtte til projekter og initiativer, der fremmer godstransport- og logistikbranchens omdømme og synlighed. Økonomisk støtte til projekter, der fastholder dansk landevejstransports historie, ex. i form af bogudgivelser, der tilføjer nye kapitler til branchens historie. Økonomisk bistand til forskellige former for seniorarrangementer for forhenværende indehavere/ledere af vognmands-/transportvirksomheder.

Fyrtårns-/signaturprojekter

Fonden kan på eget initiativ igangsætte og støtte innovative projekter og initiativer til gavn for godstransport- og logistikbranchen, der ligger inden for fondens støtteområder. Fonden kan også i særlige tilfælde støtte projekter i konkrete virksomheder forudsat at resultater og viden fra projektet bliver gjort tilgængelig for hele godstransport- og logistikbranchen.

Socialt

Økonomisk støtte til vognmænd, chauffører og administrative medarbejdere og deres familier samt medarbejdere tilknyttet godstransportbranchen, der på grund af færdselsuheld, alvorlig sygdom el. lignende er kommet i en trængt og ulykkelig situation.

Fristen for indsendelse af ansøgninger er den 30. september 2021.

Bestyrelsen forventer, at der kan udsendes svar på ansøgningerne i første halvdel af december 2021. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188