23948sdkhjf

International rekruttering

Erhvervsforum om rekruttering af internationale medarbejdere.

DI og Styrelsen for International Rekruttering og Integration afholder Erhvervsforum om regler og praksis ved rekruttering af udenlandsk arbejdskraft den 10. september 2021 i Industriens Hus og virtuelt.

Det skriver ATL.

DI og Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) har en mangeårig tradition for at afholde Erhvervsforum i Århus og i København, hvor der drøftes nye regler og praksis ved ansøgning om arbejdstilladelse til medarbejdere med statsborgerskab fra tredjelande og registrering af medarbejdere med statsborgerskab fra et EU-land. Erhvervsforum bliver afholdt fredag den 10. september 2021 i Industriens Hus i København.

Som noget nyt vil det være muligt at deltage virtuelt.

Klip fra programmet

Programmet vil indeholde oplæg om ny lovgivning, oplæg af udlændinge- og integrationsministeren, workshops og en paneldebat med deltagelse af en eller flere virksomheder. Det endelige program vil blive offentliggjort snarest muligt.

Tidligere blev Erhvervsforum afholdt to gange om året, men fra efteråret 2021 afholdes Erhvervsforum kun én gang årligt. Derfor bør alle med interesse for opholds- og arbejdstilladelser til medarbejdere fra tredjelande, EU-registreringer samt international rekruttering allerede nu sætte kryds i kalenderen.

Erhvervsforum 2022 vil blive afholdt i Jylland.  /Smir

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vognmænd varsler flere aktioner
Disruption: Vi er alle i samme båd
Geodis på opkøb i Schweiz
Kæmpe logistikcenter slår dørene op for virksomhederne
Postnord ser fordobling af svindel-beskeder
DSV donerer udstyr for millioner til Ukraine

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.144