23948sdkhjf

I jorden i Wien

Garbe etablerer nyt logistikcenter i øst-vest smørhul.

Garbe Industrial Real Estate GmbH lancerede for nylig officielt byggeriet til en topmoderne logistikejendom i Burgenland. Ejendommen på 31.500 kvadratmeter bygges i Müllendorf Business Park 55 kilometer syd for Wien.

Den nye bygning er planlagt færdig i første kvartal af 2022. Den Hamburg-baserede projektudvikler investerer omkring 28 mio. euro i stedet. Logistikcentret er planlagt med et samlet areal på 34.000 kvadratmeter. Den bliver 10,5 meter høj og har en gulvbelastningskapacitet på seks ton per kvadratmeter.

- Det gør den nye bygning velegnet til en lang række logistikydelser, siger Jan Dietrich Hempel, administrerende direktør for Garbe Industrial Real Estate.

Det er endnu ikke besluttet, hvilke virksomheder der skal bruge det nye byggeri.

- Vi er i kontakt med forskellige potentielle lejere. Som forventet er efterspørgslen stor. Derfor forventer vi leasing, mens byggeriet stadig er i gang, sagde Jan Dietrich Hempel.

Bygningen er designet på en sådan måde, at den kan opdeles i enheder på cirka 5.000 kvadratmeter eller mere. Lastbiler kan lægge til ved 30 porte til lastning og losning. 1.500 kvadratmeter er øremærket kontorer. 700 kvadratmeter bliver mezzaninplads. Parkeringspladser til 89 biler og 15 lastbiler vil blive oprettet. For at generere regenerativ energi forberedes taget af hallen til et stort solcelleanlæg. Goldbeck Rhomberg GmbH blev bestilt som hovedentreprenør for opførelsen af logistik-ejendommen. Garbe Industrial Real Estate erhvervede den cirka 63.000 kvadratmeter store byggeklare grund for få måneder siden. Dette er et af de sidste tilgængelige steder i Müllendorf-erhvervsparken.

- Beliggenheden mellem øst og vest, nærheden til byerne Wien, Budapest og Bratislava, transportforbindelserne og de gode økonomiske forhold var de afgørende punkter for os at engagere os her, understreger Jan Dietrich Hempel. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125