23948sdkhjf

Erfaren profil skal udvikle Logicenters

Kristoffer Sandberg tiltræder som udviklingschef.

Kristoffer Sandberg tiltræder rollen som Head of Transactions and Business Development for erhvervsejendomsselskabet Logicenters i Sverige. Kristoffer Sandberg har stor erfaring inden for forretningsudvikling inden for ejendoms- og logistikbranchen og havde senest stillingen som Head of Capital Markets i Cushman & Wakefield.

- Dette er en rekruttering, vi er rigtig glade for. Kristoffer har værdifuld erfaring inden for forretningsudvikling og har været en del af flere større transaktioner. Logicenters oplever i øjeblikket en stærk vækstfase, og denne rekruttering er en del af den store investering, vi foretager. Med Kristoffers lange erfaring som rådgiver i logistikbranchen vil han være en vigtig del i udviklingen af Logicenters. Jeg vil gerne byde Kristoffer varmt velkommen til vores team og glæde mig til at arbejde sammen med ham, siger Matthias Kettelhoit, administrerende direktør i Logicenters.

Kristoffer Sandberg kommer tidligere fra Cushman & Wakefield, hvor han startede som Head of Logistics Nordics og partner og senest havde rollen som Head of Capital Markets. Inden da var han transaktionschef i investeringsselskabet Vincero, hvor han var en nøglefigur i udviklingen af virksomhedens portefølje.

- At kunne slutte sig til en af de største aktører inden for logistik føles ekstremt spændende. Jeg har arbejdet inden for fast ejendom i en periode med omfattende fokus på logistik- og industrisektoren. Derfor føltes det som et naturligt skridt i min karriere at slutte mig til Logicenters. De er branchens stærkeste spiller, så da muligheden bød sig, føltes det som det oplagte valg at være en del af Logicenters. Jeg ser frem til at fortsætte med at udvikle Logicenters’ arbejde og portefølje sammen med mit nye team, siger Kristoffer Sandberg. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nye beregninger: Endnu en bombe sprænger under mærsk-motorvejen
Mens transportsektoren skriger på arbejdskraft: Bøvl med køreprøver skaber flaskehals
TikTok saver i modebranchens lange forsyningskæder
Panamakanalen i alarmberedskab: Skibstrafikken truet af tørke
Hurtigere i gang med ny lagerautomat fra Knapp
Politikere frygter at Femern-forbindelsen bliver mest for lastbiler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172