23948sdkhjf

ThermoKare øger oppetiden

Thermo King lancerer nyt flådemonitoreringssystem.

Thermo King lancerer ThermoKare 24/7 flådemonitoreringssystemet for øget oppetid og godsbeskyttelse. Den nye service kombinerer Thermo King-ekspertise med TracKing Connected Solutions tovejskommunikationskapaciteter og muliggør kontinuerlig, proaktiv 24/7 overvågning af kundernes køleflåde.

- Den nye ThermoKare 24/7 Fleet Monitoring er mere end bare en alarm, der underretter flådelederen om et problem med lasten. Vi tager faktisk denne byrde af hans eller hendes skuldre, siger YoungJo Hong, senior product manager services koncepter hos Thermo King, og fortsætter:

- Med ThermoKare 24/7 Fleet Monitoring parrede vi dataanalysen i realtid med Thermo King eksperter, som overvåger og aktivt hjælper kunder, hvis der opstår et problem. Vi har kombineret teknologi, viden og serviceinfrastruktur for at bakke vores kunder op under hvert trin i deres gods’ rejse.

En virksomhed, der har benyttet sig af ThermoKare 24/7 Fleet Monitoring-tjenesten i virkeligheden, er Transfesa Logistics, en førende virksomhed inden for dør-til-dør-logistik og godstransportløsninger.

- Vi vil sikre de højeste temperaturkontrollerede standarder i vores containere, og der kan ske meget, når vi transporterer følsom last på lange afstande, siger Pedro Ramos Vila, global kontoansvarlig hos Transfesa Logistics.

- For at sikre, at ingen fejl går ubemærket hen på ethvert trin på en lang rejse, og at det håndteres i overensstemmelse hermed, besluttede vi at lade det være i Thermo Kings hænder. I løbet af de seks måneder, hvor Thermo Kings 24/7 Fleet Monitoring-service blev brugt, har det sparet os mindst tre fulde ladninger med letfordærvelige forsendelser. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109