23948sdkhjf

NTG køber svensk møbellogistikspecialist LGT Group AB

NTG Nordic Transport Group A/S har indgået betinget købsaftale om overtagelse af LGT Group AB.

NTG Nordic Transport Group A/S (NTG) indgået en betinget aktiekøbsaftale vedrørende erhvervelse af 100 procent af aktierne i det svenske selskab LGT Group AB (“LGT Group”).

Det oplyder NTG i en selskabsmeddelelse dateret 16. juni.

LGT Group er en førende fullserviceudbyder inden for transport, logistik og lagerløsninger skræddersyet til møbelindustrien. Gruppen betjener en bred vifte af kunder, herunder møbelmærker, designhuse, producenter, grossister og detailhandlere samt internationale partnere.

LGT Groups aktiviteter udføres fra lokaler i Danmark, Sverige og Finland, som inkluderer ca. 135.000 kvadratmeter cross-docking- og lagerfaciliteter. Faciliteterne udgør rygraden i koncernens dækning af møbler i fuld service i hele Norden.

En mindre del af koncernens drift involverer tredjeparts logistikløsninger, der betjener flere sektorer med transport-, håndterings- og lagerløsninger, som inkluderer en lagerkapacitet på i alt ca. 54.000 kvadratmeter.

LGT Group genererede en rapporteret omsætning på SEK 829,0 mio. Og en rapporteret EBIT på SEK 64,8 mio. (IFRS) i regnskabsåret, der sluttede den 31. december 2020, og koncernen har ca. 320 ansatte.

De økonomiske resultater i de første fem måneder af 2021 er generelt steget på grund af den høje aktivitet på trods af en lavere proforma-omsætning, der afspejler frasalget af visse lageroperationer i 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219