23948sdkhjf

Nye Thermo King på britiske veje

Ocado Retail vælger Thermo King Advancer-enheder til deres seneste flådeopgradering.

Thermo King meddelte for nylig, at Ocado, Storbritanniens største online- og hjemmeleverandørplatform til dagligvarer, nu har bestilt 27 nye Advancer A-400 enheder fra Thermo Kings officielle britiske forhandler Marshall Fleet Solutions.

Ocado når ud til mere end 74 procent af de britiske husstande og sender over 330.000 ordrer om ugen. Den nye flåde vil blive brugt til kørsel fra Ocados fire vigtigste kundeopfyldningscentre (CFC) til deres regionale hubs.

- Siden vi fik vores første Thermo King Advancer-enhed tidligere på året, ser vi, at de er ideelle til vores operationer, siger Graham Thomas, flådedirektør hos Ocado Group plc.

- Den forbedrede enhedsfunktionalitet og luftstrøm samt tydelige fordele i brændstoføkonomi betyder, at omkostningerne ved ejerskabet af trailerne hos Advancers er et langt bedre alternativ for vores forretning. Som et resultat besluttede vi at øge antallet af Advancers i vores ordre med dobbeltdækflåde i år, hvor i alt 27 nye trailere blev specificeret hos Advancers og nu vil blive taget i brug i løbet af de næste par måneder, siger han.

- Ved at introducere Advancer ønskede vi at gentænke køleenheden på traileren og omdefinere, hvad der er muligt inden for koldkædelogistik, siger David O'Gorman, regional salgsdirektør hos Thermo King.

- Vi er stolte af at høre den positive feedback fra Ocado og andre kunder i hele Europa, der har chancen for at få førstehåndsoplevelsen af den uovertrufne ydeevne leveret af A-serien. Vi er glade for at se, hvordan Advancers banebrydende temperaturkontrol, overlegne belastningsbeskyttelse og uovertruffen brændstofeffektivitet gør en forskel i deres daglige drift, fortsætter han.

Thermo King Advancer-enhederne monteres på Paneltex enkelttemperatur trailere med dobbelt dæk, der dækker mere end 135.000 km om året og arbejder på Ocados operationer syv dage om ugen. De er en del af en samlet opgradering af trailerflåde i Ocado, hvor 46 Thermo King køletrailere tilføjes deres flåde i løbet af 2021. Den nye flåde indeholder enten Thermo King Advancer eller SLXi Spectrum kølesystemer leveret, installeret og vedligeholdt af Marshall Fleet Solutions. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125