23948sdkhjf

Bache A/S henter ny driftsdirektør

Grethe Harmuth ansat i nyoprettet stilling.

Iveco-forhandler Bache A/S har ansat Grethe Harmuth i en nyoprettet stilling som driftsdirektør/COO. Grethe Harmuth bliver daglig leder af afdelingen i Padborg. Derudover skal hun arbejde på tværs af de fem afdelinger med driftssparring og blandt andet personalemæssige forhold. Jobbet rummer desuden strategisk udvikling af virksomheden sammen med hovedaktionær og administrerende direktør Michael Bache.

Grethe Harmuth har en lang karriere fra den finansielle sektor bag sig, hvor hun har arbejdet med erhvervskunder, blandt andet som erhvervsdirektør i Sydbank i Aabenraa. Derudover har hun en omfattende ledererfaring fra en række jobs i både Sydbank og Frøs Sparekasse.

Michael Bache udtaler følgende om sin nye driftsdirektør:

- Vi har igennem længere tid drøftet muligheden for at styrke ledelsen i Bache A/S med en direktør, der har det primære ansvar for blandt andet driften, HR samt bidrage til at optimere vores processer. Da muligheden bød sig for at få Grethe med ombord, var jeg ikke i tvivl om, at hun er det rette match for Bache A/S, siger Michael Bache.

Grethe Harmuth supplerer:

- Jeg har gennem mange år haft kunder i transportsektoren, så det er en branche, jeg kender til og har fulgt løbende. Jeg ser frem til, at jeg nu skal arbejde med autobranchen indefra og er glad for, at jeg har fået muligheden for at udfylde rollen som COO hos landets største Iveco-forhandler. Jeg kender Bache A/S og Michael fra min tid i Aabenraa og glæder mig til samarbejdet med de mange dygtige medarbejdere, siger hun. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14