23948sdkhjf

Odense-lufthavn styrker bestyrelsen

Tre stærke profiler skal skrue op for strategiske indsatsområder.

H.C. Andersen Airport styrker bestyrelsen med tre stærke profiler, der skal bidrage til at opfylde lufthavnens strategiske målsætninger.

De nye bestyrelsesmedlemmer; Carsten Aa - direktør i Lindø – Port of Odense, Lars Dam Jensen - kommerciel direktør i Falck samt erhvervsmanden Helge Munk skal være med til at opfylde de justerede strategiske indsatsområder omkring dronecenteret og erhvervsparken.

- Det er tre virkelig stærke profiler, som vi er glade for at kunne tiltrække i lufthavnen, siger bestyrelsesformand i H.C. Andersen Airport, Kim Kenlev, og tilføjer:

- Med den nye bestyrelse får vi tilført nogle kompetencer, der virkelig styrker lufthavnen. Vi har en spændende strategi, hvor de tre nye bestyrelsesmedlemmer specielt kan hjælpe os med at trykke yderligere på speederen i udviklingen af vores nationale dronetestcenter og opbygningen af en mangfoldig og attraktiv erhvervspark.

De tre nye bestyrelsesmedlemmer og det øgede fokus på dronetestcenter og erhvervspark er ikke et udtryk for, at flytrafikken bliver nedprioriteret, lyder det.

- Det er ingen hemmelighed, at dele af flytrafikken har haft det svært under coronapandemien, men det ændrer ikke på, at det fortsat er et strategiben, som vi skal udvikle på. Derfor skal de tre nye bestyrelsesmedlemmer mere ses som et udtryk for, at vi har haft brug for ekstra kompetencer for at kunne speede op på nogle af de andre vigtige områder i lufthavnen. Og så er det også et udtryk for, at vi ikke i samme omfang mangler kompetencer i forhold til at udvikle flytrafikken, siger Kim Kenlev.

Ud af bestyrelsen træder Ole Bang Nielsen og Jan Falck-Schmidt, således, at den nye bestyrelse i H.C. Andersen Airport består af Kim Kenlev, Jan Mikal Lockhart, Peter Rahbæk Juel, Morten Andersen, Helge Munk, Carsten Aa og Lars Dam Jensen. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.75