23948sdkhjf

Hapag-Lloyd i nyt kæmpe containerkøb

Koncernen afbøder kapacitetsmangel med 60.000 nye TEU.

Den kraftige stigning i efterspørgslen har ført til mangel på containere over hele verden. Alvorlige ubalancer - som for eksempel eksport fra Asien, men også på grund af overbelastning i havne og forsinkelser i baglandetransport - får containere til at blive bundet i transit i betydeligt længere perioder. Flere containere er i øjeblikket nødvendige generelt for at styre den samme transportmængde.

Det mener man i hvert fald hos den tyske transportkoncern Hapag-Lloyd, der med bestillingen af 60.000 containere forsøger at afbøde kapacitetsudfordringerne.

- Efterspørgslen er fortsat meget høj, og levering af containerudstyr er i øjeblikket en af vores branches største udfordringer og kræver vores fulde opmærksomhed. For at modvirke containermangel - men vigtigst af alt for at tilbyde vores kunder en bedre service - har vi gentagne gange investeret i vores containerflåde siden pandemiens begyndelse, siger Rolf Habben Jansen, administrerende direktør i Hapag-Lloyd.

I april i år bebudede Hapag-Lloyd ordrer på i alt omkring 150.000 TEU standard- og kølecontainere, der skulle leveres i løbet af 2021. Virksomheden havde også investeret i sin containerflåde i begyndelsen af pandemien. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vognmænd varsler flere aktioner
Disruption: Vi er alle i samme båd
Geodis på opkøb i Schweiz
Kæmpe logistikcenter slår dørene op for virksomhederne
Postnord ser fordobling af svindel-beskeder
DSV donerer udstyr for millioner til Ukraine

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.129