23948sdkhjf

DAF udvider på dansk grund

Lastbilproducenten præsenterer nye servicepartnere og forhandlere.

Den hollandske lastbilleverandør oplever fremgang på både markedsandele og serviceaktiviteter for nye lastbiler i Danmark. Nu får den positive udvikling et yderligere skub fremad med udvidelse af servicenetværket med tre nye DAF TRP Servicepartner+-forhandlere, så DAF bliver stort set landsdækkende herhjemme.

De nye DAF-partnere er TR Auto & Dieselservice i Odense, Diesel Dok i Herning samt TIP Trailer Services i Hirtshals.

- DAF-navnet er velkendt for alle i lastbilbranchen, og TRP-navnet, som er en forkortelse for Truck Related Parts, er ved at blive det, fortæller Lars Klogborg, Area Sales Manager for DAF Trucks i Norden.

- Med vores tre nye DAF TRP Servicepartner+-forhandlere i henholdsvis Odense, Herning og Hirtshals får danske og udenlandske lastbilkunder endnu nemmere adgang til meget konkurrencedygtige priser samt høj kvalitet på service, reparation og reservedele til deres lastbiler uanset mærke, siger Lars Klogborg.

TRP er en selvstændig, verdensomspændende aktivitet under DAF-moderselskabet PACCAR’s PARTS-division, der leverer stort set alle typer reservedele til lastbiler, trailere, opbygninger, hydraulik og tilhørende udstyr til landevejstransport. Sortimentet består af originale komponenter fra førende, globale leverandører af aksel-, bremse, el-, motor-, affjedrings-, transmissions- og førerhuskomponenter samt smøremidler, værktøj og andet udstyr til værkstedsdrift.

- Varesortimentet er blandt verdens største og består af mere end 110.000 reservedelsnumre, som de danske DAF-servicepunkter har fuld adgang til. TRP råder over et centrallager sammen med DAF’s europæiske reservedelslager i Eindhoven og kan distribueres inden for 24 timer til alle DAF’s danske servicepunkter, tilføjer Lars Klogborg.

De tre nye DAF-servicepunkter i Odense, Herning og Hirtshals forventes at være fuldt operationelle med adgang til alle reservedels- og reklamationssystemer, opbygning af TRP-reservedelslager samt bemandede servicevogne i løbet af 3. kvartal. Derefter vil det danske DAF servicenetværk bestå af: Nyscan Trucks i Køge og Sakskøbing, ESA Trucks i Kolding og Padborg, Johnnys Servicecenter i Greve, TR Auto & Dieselservice i Odense, KLC i Kolding, HC Auto- og Dækcenter i Bramming, PM Lastvognsservice i Hedensted, AMC i Aarhus og Randers, Diesel Dok i Herning samt TIP Trailer Services i Hirtshals. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158