23948sdkhjf

Frisk fiskelogistik med Krone

55 Cool Liner til Nor-log Thermo.

Det norske fødevarelogistikfirma Nor-log Thermo AS sætter 55 nye Cool Liners i drift. Det første hold af Krone-trailere, der er specielt designet til at imødekomme norske krav, er nu afleveret til Ståle Gjerde, Nor-log Group og Kjell Didriksen, Nor-Log Thermo af Preben Ferre, Vogn-Service.

50 af de i alt 55 nye Cool Liners er velegnet til kombineret transport som piggyback trailere og har et typisk "skandinavisk" design med lang aggregatafstand for optimal belastningsfordeling selv med treakslede traktorer. Andre højdepunkter inkluderer Multitemp-løsningen med variabel kølezonedeling og et dobbeltdækket anlæg, der øger antallet af pallepladser fra 33 til 66 europaller. En speciel løsning til Nor-log Thermo er vandkanalen (fisketrug) specielt designet til transport af fersk fisk, der er forsænket i det indre på tværs af bagdørene i trailergulvet. Med optimeret opsamlingsvolumen og central vandafløb muliggør dette kontrolleret bortskaffelse af lækagevand og kan også rengøres let og hurtigt takket være de integrerede, aftagelige inspektionsluger.

Nor-log Thermo AS, tidligere Bring Frigo AS, er en del af Nor-log Group, som også inkluderer Suldal Transport AS og Miniekspress Transport AS. Gruppen er specialiseret i madtransport og dækker hele Norge med et tæt netværk af terminaler. I alt omfatter flåden cirka 500 lastbiler og 350 kølevogne.

Ståle Gjerde, flådechef hos Nor-log Group:

- Vi ser frem til at modtage det nye parti Krone Cool Liners af høj kvalitet og har høje forventninger til Fish Water Drainage - det bedste tilgængelige på markedet, siger han.

De nye Cool Liners vil først blive transporteret 1.500 km med jernbane fra Oslo og derefter rejse yderligere 500 til 1.000 km ad vej, indtil de når deres destinationer. Alle 55 enheder er planlagt til levering inden udgangen af juni. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.14