23948sdkhjf

Nordjysk havneprofil i fornemt selskab

Manager fra Aalborg Havn er en del af årets ’The Tank Storage Forty Under 40’.

Port of Aalborgs commercial manager med ansvar for blandt andet olie og tanklagring, Michael Rosenkilde Lind, er netop blevet præsenteret som en del af dette års The Tank Storage Forty Under 40-liste. Den anerkendte liste sætter hvert år spotlight på de 40 største talenter under 40 år inden for den flydende bulk-industri.

Det er StockExpo 2022 og Tank Storage Magazine, der står bag listen, og i år er nordjyske Michael Rosenkilde Lind altså en del af det fine selskab.

- Jeg er først og fremmest super glad for udmærkelsen. Det er en stor personlig og faglig anerkendelse og samtidigt et fantastisk kompliment til hele Port of Aalborg og vores arbejde. Det vidner om, at vi har gang i rigtig mange gode projekter, der også vækker international opmærksomhed, lyder det fra Michael Rosenkilde Lind.

Med til udnævnelsen følger en invitation til StockExpo i Rotterdam, der er verdens største industrikonference inden for flydende bulk. Grundet coronapandemien afholdes konferencen først i 2022, men allerede nu ser Michael Rosenkilde Lind frem til at deltage i begivenheden, der samler ledende virksomheder og fagfolk fra mere end 80 lande.

- Stock Expo er på alle måder et hotspot for stakeholders inden for bulk, tanklager og oliehandel. Det er en fantastisk mulighed for at udbygge vores relationer med brancheledende personer og organisationer, mens vi samtidig får mulighed for at kippe med Port of Aalborg-flaget, siger Michael Rosenkilde Lind.

Fremtidssikring af olieterminal

Det er blandt andet Michael Rosenkilde Linds arbejde med olieterminalen ved Nordjyllandsværket, som ligger til grund for udmærkelsen.

Da Port of Aalborg opkøbte terminalen i 2015, havde områdets fire 55.000 kubikmeter store lagertanke være inaktive i 15 år. Siden har Michael i tæt samarbejde med Port of Aalborgs tekniske afdeling været involveret i fremtidssikringen af tankene, der har gennemgået en stor renovering, som blandt andet indebærer en reduktion af elforbruget og opkobling til fjernvarmenettet.

Og det glæder Michael Rosenkilde Lind, at projektet anerkendes af den samlede branche.

- Efter et større renoveringsarbejde er tankene i dag i drift og anvendes til opbevaring af lavsvovlholdigt skibsbrændstof, mens de i fremtiden også kan benyttes til andre typer bunkerprodukter. Samtidig har vores tekniske afdeling gennemført en ombygning af varmetilførslen og opnået en CO2-besparelse på 80-90 procent, så er vi meget tilfredse med projektet. Derfor er det naturligvis også tilfredsstillende, at projektet bliver anerkendt uden for landets grænser, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.142