23948sdkhjf

Garbe køber ny erhvervsgrund

200.000 nye kvadratmeter i Sachsen-Anhalt klar til konstruktion.

Den tyske ejendomsudvikler Garbe Industrial Real Estate GmbH køber byggefelt i Bitterfeld-Wolfen.

Garbe intensiverer sine aktiviteter i Sachsen Anhalt. I Bitterfeld-Wolfen, 30 kilometer nord for Leipzig, har den Hamburg-baserede ejendomsspecialist erhvervet en grund på 200.000 kvadratmeter klar til konstruktion. En logistikejendom med et halareal på op til 110.000 kvadratmeter skal bygges på dette sted.

Lokationen er beliggende i det såkaldte Technologiepark Mitteldeutschland, som er et af de største kommercielle og industrielle steder i Sachsen Anhalt med et samlet areal på omkring 300 hektar. Indtil videre har virksomheder inden for materialeudvikling, bilindustrien og solcelleindustrien slået sig ned der. Den 200.000 kvadratmeter store grund erhvervet af Garbe er det største område, der er tilgængeligt i den centrale tyske teknologipark.

- Med købet af jorden fortsætter vi vores udvidelsesstrategi, understreger Jan Dietrich Hempel, administrerende direktør for Garbe Industrial Real Estate.

- På grund af sin centrale beliggenhed, gode transportforbindelser og fremragende vækstudsigter er Bitterfeld-Wolfen utvivlsomt et kommende sted i Leipzig-Halle-logistikregionen, der fortsat vil drage fordel af den løbende stærke vækst. Derudover, da jordmanglen fortsat forværres, er der færre og færre muligheder for at give mulighed for et samlet bygningsareal på mere end 100.000 kvadratfod, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vognmænd varsler flere aktioner
Disruption: Vi er alle i samme båd
Geodis på opkøb i Schweiz
Kæmpe logistikcenter slår dørene op for virksomhederne
Postnord ser fordobling af svindel-beskeder
DSV donerer udstyr for millioner til Ukraine

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125