23948sdkhjf

Logicenters vokser i Finland

Udlejer logistikfaciliteter til medicinalvirksomhed.

Logicenters skriver kontrakt med det finske medicinalselskab Yliopiston Apteekki i Kereva, Finland.

Lejemålet er for et logistikanlæg med et samlet areal på 7.450 kvadratmeter, og lejeren forventes at begynde at flytte ind på adressen Karhuntassuntie 3 i løbet af foråret 2021.

Bufab og Dachser er i forvejen lejere i ejendommen.

- Vi er meget glade for at byde sådan et velrenommeret og etableret firma som Yliopiston Apteekki velkommen til sit nye anlæg i Kerava. Vores mål er altid at kunne imødekomme vores lejers specifikke behov, både før og efter de flytter ind, hvilket vi naturligvis også har sørget for at gøre denne gang, siger Jarkko Äikää, commercial manager hos Logicenters.

Logistikfaciliteten vil være med til at styrke Logicenters’ portefølje på det finske marked. Anlægget er strategisk placeret i regionen tæt på både den internationale lufthavn og motorvej E75.

- Vores e-handel er vokset kraftigt, og vi er meget engagerede i at betjene vores kunder på en hurtig, fleksibel og effektiv måde. Vi foretog en omfattende søgning efter egnede placeringer til vores nye logistikfacilitet og leverandører, der opfylder vores behov og bæredygtighedsmål. Vi ser derfor frem til at samarbejde med Logicenters og ser også frem til at flytte ind i vores nye lokaler, siger Kimmo Virtanen, administrerende direktør for Yliopiston Apteekki. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125