23948sdkhjf

Store investeringer i Vestby

Logicenters køber og udvikler i stor stil ved Oslo.

Logicenters har foretaget store investeringer i form af såvel køb som nye udviklinger i Vestby-logistikparken uden for Oslo i Norge.

Over de næste par år vil Logicenters øge ejendomsporteføljen i området til over 140.000 kvadratmeter.

Inden for det sidste år har Logicenters købt to arealer; 100.000 kvadratmeter på Toveien 21 og 27.500 kvadratmeter på Stormåsan 42. Samlet er 87.500 kvadratmeter ejendomme i øjeblikket under udvikling på de nævnte sites. Derudover etablerer Logicenters i øjeblikket 12.000 kvadratmeter faciliteter på Torvuttaket 22.

Logicenters’ lejere i Vestby omfatter blandt andre Prime Cargo, Barnas Hus og HeltHjem Nethandel AS. Sidstnævnte er en af Norges hurtigst voksende virksomheder inden for pakkeri og online distribution og vil leje en del af Logicenters’ ejendom på Torvuttaket 26 fra juni 2021. En lejekontrakt er også underskrevet med et internationalt fragtselskab på Toveien 21.

- Vi er meget sikre på, at Vestby vil blive et endnu vigtigere knudepunkt for import, eksport og e-handel i Norge i fremtiden. Områdets nærhed til E6-motorvejen og dens transportforbindelser samt havne i Moss og Göteborg er blot nogle af grundene til, at flere og flere virksomheder vælger at etablere en base her. Og med HeltHjem Nethandel, der snart flytter ind, tror vi også, at der vil være muligheder for øgede synergier med andre e-handelsvirksomheder, der vælger Vestby, siger Ruben Krantz, commercial manager hos Logicenters.

- Vi stræber efter at være førende i branchen, når det kommer til miljø og bæredygtighed. I samarbejde med NREP gennemgår vi løbende mulighederne for at arbejde hen imod mere bæredygtig konstruktion og samtidig fremtidssikre vores ejendomme med vedvarende energi. Det er også glædeligt at se, at vores lejere deler vores ambitioner om bæredygtighed, siger Matthias Kettelhoit, chef hos Logicenters. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125