23948sdkhjf

Danske Rederier inviterer til årsdag

Årsdag med interessante oplægsholdere.

I år holder Danske Rederier årsdag 27. maj med forudgående generalforsamling. Arrangementet er planlagt til at finde sted på Docken i Nordhavn.

- Vi håber inderligt, at det kan lade sig gøre at se medlemmer, samarbejdspartnere og venner af huset fysisk den 27. maj. Vi savner at være rigtigt sammen, og derfor går vi benhårdt efter at gennemføre et fysisk arrangement, hvis restriktionerne tillader det, siger Anne H. Steffensen, administrerende direktør i Danske Rederier.

Den seneste årsdag blev aflyst, og generalforsamlingen blev gennemført virtuelt. I år er håbet at samle op til 200 mennesker i de store og rå lokaler i Docken og streame arrangementet til øvrige interesserede. Uanset hvad vil både generalforsamling og årsdag blive gennemført virtuelt.

Årsdagen kommer til at kredse om Danmarks styrkeposition i global skibsfart og handel efter coronapandemien og ikke mindst den igangværende omstilling til CO2-neutral skibsfart.

- Omstillingsparathed har været et nøgleord for os alle det seneste år. Ikke mindst for rederierne, som har været kreative for at gennemføre besætningsskift og navigere i skiftende restriktioner både i Danmark og internationalt. Vi er omstillingsparate, hvis restriktioner spænder ben for vores årsdag, men vi krydser fingre for en god dag med rigtigt samvær den 27. maj, siger Anne H. Steffensen.

Formand i Danske Rederier, Jacob Meldgaard, byder velkommen, og moderator er Ingrid Marie Andersen, Head of Decarbonisation Targets & LCA Maersk Decarbonisation hos A. P. Møller-Mærsk A/S.

Dagen byder på oplæg af blandt andre Jan Dieleman, Præsident hos Cargill Ocean Transportation, Claus Stig Pedersen, Head of Global Sustainability hos Novozymes samt Elisabeth Munck af Rosenschöld, Sustainability Manager hos IKEA Supply AG. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187