23948sdkhjf

Ny multiterminal i Trieste taget i brug

Første skib anløber HHLA’s nye multiterminal i Trieste i Italien.

Ro-ro-skibet M/S Ulusoy blev det første, der anløb en helt ny mulitterminal i Trieste i Italien. Det er tyske Hamburger Hafen und Logistik AG (HHLA), der blev hovedaktionær i den nye multiterminal i selskabet HHLA PLT Italy, som skriver om begivenheden i en pressemeddelelse.

Repræsentanter for rederiet, havnemyndigheden, terminalpersonalet og den nyudnævnte administrerende direktør for HHLA PLT Italy, Antonio Barbara, bød skibet velkommen ved ankomsten.

M / S Ulusoy 14 er en RoRo færge til rederiet Ulusoy Sealines, der er baseret i Tyrkiet med en lang erfaring med at servicere Middelhavet, repræsenteret i Italien af generalagenten Samer & Co. Shipping.

Skibet opererer i regelmæssig linjetrafik mellem Cesme, der ligger vest for Izmir i Tyrkiet, og havnebyen Trieste ved Italiens kyst ud til Adriaterhavet.

I fremtiden vil Ulusoy Sealines anløbe HHLA PLT Italy terminal hver lørdag for at aflade og laste lastbiler, trailere og veksellad containere.

Skibet har en længde på 208 meter og en kapacitet på 4.100 banemetre. En ny 35 meter bred rampe specielt bygget til RoRo-håndtering er tilgængelig på HHLA PLT Itally, der er i stand til at håndtere den nyeste generation af RoRo-skibe, der er indsat i Middelhavet.

Stærkt motiveret team

Philip Sweens, administrerende direktør for HHLA International udtaler:

- Jeg er meget glad for at have Ulusoy Sealines som vores lanceringskunde til vores nye Adriaterhavsterminal. Sammen med vores italienske partnere og et stærkt motiveret team har HHLA arbejdet intenst i de seneste måneder med succes at starte operationerne her på HHLA PLT Italy. Jeg vil gerne takke havnemyndigheden i Trieste såvel som alle andre involverede myndigheder for deres støtte og bidrag til at gøre dette første opkald til virkelighed.

Antonio Barbara, 46, er er som nævnt ovenfor adm. direktør for den nye multiterminal.

Han overtog ledelsen i starten marts i år. Han har mere end 20 års erfaring i ledende stillinger inden for havnebranchen. Karrieren har gjort det muligt for ham, at opbygge et omfattende netværk i den maritime industri i Middelhavsområdet.

Antonio Barbara arbejdede tidligere som administrerende direktør og havde lederroller hos terminaloperatørselskaber i Genova og Salerno (Italien) samt Gemlik (Tyrkiet).

- Vi er meget glade for at have Antonio Barbara som en dygtig og erfaren manager for den nye HHLA-terminal i Trieste. Han passer perfekt til vores team takket være hans dybdegående ekspertise inden for ledelse og udvikling af multifunktionelle terminalfaciliteter i Italien såvel som i udlandet, siger Philip Sweens, adm. direktør for HHLA International, der er ansvarlig for den internationale forretning i Hamborg -baseret gruppe.  /Smir

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109