23948sdkhjf

DHL igen i top på personaletilfredshed

Pakke- og ekspres-giganten er også valgt som Danmarks bedste arbejdsplads til multikulturel inklusion.

Pakke-, ekspres- og logistikvirksomheden DHL har endnu engang sikret sig en fornem placering i ”Great Place to Works” årlige kåring er medarbejdervenlige arbejdspladser.

- Når vi holder ledermøder og evalueringer, er det første punkt på vores agenda, hvordan medarbejderne har det, om de er glade og engageret. Sideløbende tager vi hele tiden temperaturen på medarbejdertilfredsheden både med Great Place to Work-undersøgelsen og andre undersøgelser. Det er åben og ærlig feedback til os, og hvis vi opdager, at noget skrider, sætter vi ind med det samme for at rette op på det. Og det er i den grad blevet bevist det seneste år, at et højt engagement betaler sig, for det driver vores performance, også når det bliver svært, og der er mange forandringer, udtaler Sarah Gertraude Olsen, der er HR-direktør i DHL Express, i en pressemeddelelse fra selskabets danske afdeling.

- Foruden ’Putting People First’ arbejder DHL med begrebet ’As One’, som dækker over, at det er holdindsatsen, der gør forskellen i det daglige. Der er en indgroet forventning om, at alle samarbejder og spiller hinanden gode. Sker det ikke, er det også en vedtaget regel, at man kan give hinanden direkte feedback med det samme.

Selvom flere medarbejdere har måtte arbejde hjemmefra det seneste år på grund af corona-pandemien, har virksomheden alligevel formået at holde engagementet oppe.

- Vi er enormt gode til at anerkende hinanden. Det kan være for den gode kundeoplevelse eller for at være kvartalets eller årets medarbejder. Anerkendelsen gør, at folk føler sig set og værdsat, ligesom det også er med til at gøre, at vi altid lægger os ekstra i selen, siger Sarah Gertraude Olsen.

Bedst til multikulturel inklusion

I år har Great Place to Work desuden tildelt DHL prisen for at være ‘Bedst til multikulturel inklusion’. I DHL Aviation er 51 pct. af medarbejderne fordelt på ca. 53 forskellige nationaliteter. Og i hele DHL-koncernen er det en del af værdisættet, at alle medarbejdere omfavner den multikulturelle medarbejderskare.

- Det er bestemt min oplevelse, at en kulturel forskelligartet arbejdsplads giver en mere inkluderende tankegang blandt medarbejderne selv. Med tiden bliver det naturligt at tænke bredere på virkningen af ens handlinger og kommunikation, og det fremmer den respektfulde adfærd som i sidste ende giver en behagelig og ofte sjov arbejdsoplevelse, siger Steven Den, der er adm. direktør for DHL Aviation.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.021