23948sdkhjf

Freja henter ny logistik-profil

Morten Bruun-Kristensen er ny Logistics & Healthcare Director.

Freja kunne 1. februar i år byde velkommen til Morten Bruun-Kristensen, som tiltrådte positionen som Logistics & Healthcare Director i Danmark.

Morten Bruun-Kristensen har senest været hos Geodis og han har over 20 års erfaring inden for transport- og logistikbranchen. De sidste 12 år har han arbejdet specifikt med pharma-logistik, både hos producenterne og som konsulent og leverandør til industrien, hvor hans primære fokus var på forretningsudvikling, strategi og forsyningskædeledelse.

- Jeg er blevet taget rigtig godt imod af alle kolleger rundt omkring, og det er en fornøjelse at være en del af Freja. Der er ingen tvivl om, at Frejas faciliteter og ekspertise inden for håndtering af pharma- og healthcare-produkter er på et meget højt niveau, og det er vigtigt, at vi hele tiden ser potentialet i forretningen og udvikler os i samarbejde med vores kunder, hvilket jeg ser frem til, siger Morten Bruun-Kristensen.

Hans nye rolle indebærer intern og ekstern forretningsudvikling samt den daglige ledelse af logistikmedarbejderne i kundeservice og på selskabets 3PL og Pharma & Healthcare lager. Han har gennemgået et intenst introduktionsforløb, hvor han blandt andet har været rundt på de forskellige lokationer for at hilse på alle de nye kolleger samt fået et godt indblik i arbejdsprocesserne.

- Freja har et ønske om i den nærmeste fremtid at udbygge aktiviteterne inden for 3PL og Pharma & Healthcare segmentet, medicinsk udstyr, samt logistikaktiviteterne for industri-, byggeri- og detailgods på vores lokationer i København og Aarhus, og vi er glade for at have Morten ombord til at facilitere dette, siger Jan Sunde, Frejas administrerende direktør i Danmark. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14