23948sdkhjf

Thermo King lancerer li-ion batteripakke

Nyt li-ion batteri designet til køletransport.

Thermo King lancerede for nylig sin nye batteripakke designet specielt til E-200 fuldelektriske køleenheder. Det nye lithium-ion (Li-ion) batteri fås i 1,8 kWh og 3,6 kWh versioner. Kombineret med E-200-enhederne skaber batteripakken en nulemissions køletransportløsning, der sikrer en ubrudt kølekæde, selv når føreren stopper for levering, pause eller har brug for at slukke for køretøjet i længere tid.

Thermo King-batteripakken er designet til problemfrit at arbejde med E-200 fuldt elektriske køleenheder uden emissioner til mellemstore varevogne og lastbiler - den seneste tilføjelse til Thermo Kings voksende portefølje af ikke-dieselløsninger. I modsætning til typiske små lastbilløsninger designet til dieselforbrændingsmotorer leverer E-200 konstant kapacitet i op til to kølezoner uafhængigt af køretøjernes motorer og kan arbejde med både elektriske og motordrevne køretøjer. Thermo King-batteriet fungerer med E-200-enhedernes patenterede strømstyring, hvilket bidrager til lavere energiforbrug, øget autonomi og højere effektivitet og pålidelighed.

- Produktinnovation, bæredygtighed, pålidelighed, øget oppetid, samlede ejeromkostninger, optimal effektivitet og kundeforventninger har altid været de begreber, der driver os, siger Eneko Fernandez, produktionsleder hos Thermo King.

- Elektrificering er en tendens, der fortsætter med forbedring af enheder, der ikke bruger en dieselmotor til at drive kompressoren, og i stedet bruger et batteribaseret system. Hos Thermo King vil vi udfordre, hvad der er muligt i vores branche, og i dag tager vi et skridt fremad. Vi udviklede vores egen Li-ion-batteripakke for fuldt ud at integrere det med enhedens system og give vores kunder mulighed for at maksimere fordelene ved dets smarte og bæredygtige strømstyring, siger han.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nye beregninger: Endnu en bombe sprænger under mærsk-motorvejen
Mens transportsektoren skriger på arbejdskraft: Bøvl med køreprøver skaber flaskehals
TikTok saver i modebranchens lange forsyningskæder
Panamakanalen i alarmberedskab: Skibstrafikken truet af tørke
Hurtigere i gang med ny lagerautomat fra Knapp
Politikere frygter at Femern-forbindelsen bliver mest for lastbiler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156