23948sdkhjf

22 maritime fagforbund ønsker vaccineprogram

Behov for internationalt vaccineprogram for søfarende og personale på indenlandske vandveje.

En sammenslutning af 22 faglige organisationer fra en række lande verden over opfordrer nu til oprettelsen af et internationalt vaccineprogram for søfarende og personale, der er beskæftiget på fartøjer på indenlandske vandveje.

Det skriver Maritime Direct.

Der den sammmenslutningen Nautilus Federation, der ønsker et internationalt vaccineprogram for søfolk.

»Sammenslutningen af fagforeninger mener, at krisen omkring skifte af besætninger (der som bekendt er vanskeliggjort voldsomt pga. skrappe rejseregler i forbindelse med corona-pandemien /red.bemærkning) kunne afhjælpes ved en international indsats for at vaccinere søfolk, skriver føderationen,« i en fælles erklæring, der er dateret 23. februar.

»En international indsats vil også bidrage til at sikre, at søfarende ikke går glip af nationale vaccinationer, når de er væk fra hjemlandet i forbindelse med deres arbejde.”

Mark Dickinson, direktør for Nautilus Federation, udtaler at det åbne brev repræsenterer 22 uafhængige maritime fagforeningers ønsker, der er formuleret på grundlag af deres medlemmers behov og bekymringer.

Nautilus Federation fagforeninger som de danske søfartsofficerer, Marine Engineers 'Beneficial Association og andre tilknyttede Nautilus International-selskaber.

- Der er specifikke forhold i branchen, der gør et internationalt vaccinationsprogram påtrængende, da søfarende skal rejse for at udføre deres arbejde, siger Dickinson.

- Dette sætter dem i yderligere risiko, og vaccination er et indlysende skridt til at afbøde denne risiko og beskytte beskæftigelsen.   /Smir

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ikea-logistikchef: "Vi må ændre vores forsyningskæder"
Logistikvirksomhed skovler penge ind: “Vi kunne have vækstet endnu mere”
Ny sales manager til DKI Logistics
Kapitalindsprøjtning til Peak Systems
Milliard-opkøb booster transportvirksomhed i USA
Ekspresleverandør har vokseværk

Send til en kollega

0.141