23948sdkhjf

To nye ONE-ruter ud af Hamborg

Nye linjeservices øger frekvensen mellem Tyskland og Tyrkiet.

Shippingselskabet ONE lancerede i starten af året to nye linjeservices, der forbinder Hamborg med havne i det østlige Middelhavet og Marmara regionen.

Med ‘North Europe East Mediterranean Express/NEX’ og ‘North Europe Turkey Express/NTX’ øger ONE således frekvensen mellem en række europæiske havne og østligere egne af Middelhavet.

- Med de to nye ONE-tjenester udvider vi strategisk vores engagement i de intraeuropæiske handelsruter, der er af stigende betydning for os og vores kunder. En stigende efterspørgsel fra vores kunder viser, at det, vi tilbyder i søhandlen mellem Nordeuropa og det østlige Middelhavsområde såvel som Marmara-regionen, allerede fra starten vinder indpas. Med vores omfattende agenturnetværk i det østlige Middelhav og Tyrkiet er vi optimalt positioneret. På både import og eksport ser vi attraktive godsmængder for ONE og gode load faktorer for vores direkte tjenester, siger Jan Holst, administrerende direktør i ONE i Tyskland.

NEX-servicens rute lyder: Hamborg, Antwerpen, Le Havre, Tangier, Malta, Alexandria-Dekheila, Damietta, Beirut, Mersin, Iskenderun, Algeciras, Southampton og Rotterdam.

Ud over Hamborg lægger NTX-servicen til i Antwerpen, Malta, Gebze, Istanbul-Ambarli, Gemlik, Aliaga, Tangier, Southampton og Rotterdam.

- Vi er glade for, at ONE tilbyder to nye linjetjenester i Hamborg Havn. Disse understreger Hamborgs betydning i containerhandelen med Middelhavsområdet og tilbyder vores havnekunder yderligere attraktive muligheder for at sende deres eksport og import til og fra havne i det østlige Middelhavsområde og Marmara-regionen. De nye tjenester vil give os yderligere fragtmængder i søbåren udenrigshandel. Dette hjælper med at sikre beskæftigelse i havnen, siger Axel Mattern, medadministrerende direktør i Port of Hamburg Marketing. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.773