23948sdkhjf

Cargo-profil slutter sig til Billund Lufthavn

Kaspar Andreas Nissen skifter CPH ud med den jyske hede.

Billund Lufthavn skruer op for ruteudviklingen med ansættelsen af Kaspar Andreas Nissen, der trods sine blot 31 år allerede har skabt sig et veletableret navn inden for ruteudvikling og luftfragttransport.

1. marts starter Kaspar Andreas Nissen i stillingen som markeds- og ruteudvikler i den jyske lufthavn. Med 10 års erfaring inden for luftfragt fra blandt andet SAS, Qatar Airways, Leman og senest Københavns lufthavne skal han låse det store potentiale op for flere direkte fragtfly til Billund Lufthavn.

- Det er den helt rigtige beslutning for os at skalere op netop nu med en stærk ruteudviklingsprofil som Kaspar. I lufthavnen håndterer vi allerede 74.000 tons luftfragt årligt, men vi ser et stort potentiale for at øge antallet af fragtfly og få endnu mere gods op at flyve, og her vil Kaspar med hans netværk og kendskab til branchen kunne tilføje ny viden og kompetencer til vores team. Og så ser han også – som vi gør – det store potentiale for direkte fragtflyvninger til blandt andet Kina, USA og Mellemøsten, siger Jesper Klausholm, marketingchef Billund Lufthavn og fortsætter:

- Og her på ”bagkanten” af Covid-19 viser passagerflyselskaberne stor interesse i Billund Lufthavn og vores attraktive marked. Danmark er indtil nu er kommet godt igennem krisen både sundhedsmæssigt og økonomisk, hvilket gør Danmark til et af de bedre europæiske markeder at satse på. Her kan Kaspar også tilføje seriøse hestekræfter til at bringe flere passagerfly tilbage på platformen i Billund.

Fra København til Jylland

At skifte hovedstadslufthavnen ud med Danmark næststørste lufthavn er ingen sag for Kaspar Andreas Nissen, for det kan godt være, at Billund Lufthavn ligger i en lille by, men lufthavnen ligger også midt i alting. Og med Danmarks andenstørste optageområde, der rækker op over Thisted og Randers, og ud til Esbjerg, Odense og ned til grænsen, forstår han godt, at lufthavnen har mange flyselskaber i deres portefølje og ser tydeligt udviklingspotentialet.

- Billund Lufthavn har ekstrem høj faglighed i ruteudviklingen og har et cargocenter, der forstår at gøre kunderne yderst tilfredse. Det er en imponerende udvikling, der har været i Billund Lufthavn de sidste mange år, og det er spændende ambitioner for fremtiden. Lufthavnen ligger i et utroligt stærkt område for både turister, erhvervsliv og cargo. Så der er mange opgaver at gribe fat i, og det skal helt sikkert give nogle gode afkast, siger Kaspar Andreas Nissen.

- Sammen med teamet i Billund Lufthavn vil jeg fortsætte det imponerende ruteudviklingsarbejde, der allerede foregår. Og for at sikre en endnu bredere, international profil for Billund Lufthavn vil jeg arbejde intenst for at sikre langdistanceruter – både for fragtfly og passagerfly, siger han. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156