23948sdkhjf

Ny innovationschef hos MARLOG

Ernest Fuller skal gøre det blå grønt.

Danmarks nationale klyngeorganisation for de maritime erhverv og logistik MARLOG har ansat Ernest Fuller til at lede arbejdet med innovation og styrke Danmark som et kraftcenter for hele transportkæden og den maritime branche.

Ernest Fuller kommer til at lede et nyoprettet team med ambitiøse kolleger over hele landet, der sammen med virksomheder og vidensinstitutioner skal finde og udvikle fremtidens ideer inden for grøn omstilling, digitalisering, iværksætteri og internationalisering. Og på den måde hjælpe med at styrke Danmark som et kraftcenter for de maritime erhverv og logistik.

Ernest Fuller kommer fra en stilling som Business Development Manager med ansvar for start-up aktiviteter i MARLOG’s søsterklynge Odense Robotics.

- Ernest kommer med masser af erfaring og indsigt i nogle områder, som er helt essentielle for at kunne udløse erhvervets innovationspotentiale, for eksempel automatisering og digitalisering, siger Mikkel Navarro Hansen, direktør i MARLOG.

- Men det er ikke mindst hans drive og ambitionsniveau, der kan være med til at booste vores indsats til at gøre Danmark til et kraftcenter for innovation i de maritime erhverv og logistik.

Ernest Fuller er uddannet ingeniør (MS ChE) fra University of Idaho, suppleret af en HD i organisation fra SDU og en lederuddannelse fra INSEAD. Han har gennem størstedelen af sin karriere beskæftiget sig med forretningsudvikling, iværksætteri, produktudvikling, eksport og køb, salg og ledelse i forskellige virksomheder. Siden 2015 har han drevet egen konsulentvirksomhed, hvor han har rådgivet små og mellemstore teknologivirksomheder om forretningsudvikling, og om køb og salg til kapitalfonde. Og nu er han altså klar til at hjælpe med at gøre Det Blå Danmark grønt.

- Jeg glæder mig til at stå i spidsen for MARLOG’s nye team for teknologi og innovation, siger Ernest Fuller.

- Kerneopgaven bliver at understøtte de mange dygtige virksomheder og aktører inden for det maritime erhverv og logistik med projekter på tværs af værdikæden. Målet er, at Danmark også i 2030 har et af verdens stærkeste maritime erhverv, som går forrest med at finde vejen til den CO2-neutrale skibsfart og sikrer innovation i hele transportkæden.

Ernest Fuller er 58 år, født og uddannet i USA, men bosiddende i Danmark gennem 35 år. Han er gift, har tre voksne børn og bor i Middelfart. Han får base på MARLOG’s kontor i Svendborg og tiltræder 1. marts. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158