23948sdkhjf

Rekordresultat i PostNord

Bedste årsresultat i selskabets historie.

Den dansk-svenske logistikkoncern PostNord har præsteret det bedste årsresultat i selskabets knap 12 år lange historie.

Det fremgår af selskabets årsrapport, der blev offentliggjort tirsdag.

I fjerde kvartal formåede selskabet at øge nettosalget til knap 11 mia. svenske kroner mod cirka 10,3 mia. svenske kroner i Q4 2019. Driftsindtægterne (EBIT) steg til 843 mio. svenske kroner fra 35 i Q4 2019.

For hele 2020 lød nettosalget på 38.729 mio. svenske kroner mod 38.278 i 2019. Driftsindtægterne steg til 2.421 mio. svenske kroner mod 184 i 2019.

Annemarie Gardshol, præsident og koncernadministrerende direktør i PostNord:

- I dag offentliggør PostNord både det bedste delresultat og det bedste årsresultat, siden PostNord blev grundlagt i 2009. I en tid med global kamp mod pandemien og den ændrede kundeadfærd har PostNord opfyldt en vigtig rolle i samfundet. Vores stærke indtjeningsforbedring var drevet af flere faktorer. Naturligvis bidrog den stærke efterspørgsel efter pakker, men samtidig fastholdt vi meget høj produktivitet og gjorde gode fremskridt i vores interne forbedringsprogrammer, siger Annemarie Gardshol og fortsætter:

- Hos PostNord har vi fokuseret stærkt på at reducere infektionsrisikoen for både medarbejdere og kunder, som i disse dage er ekstra afhængige af sikre og sikre leverancer. Vores evne til hurtigt at foretage tilpasninger for at reagere på nye adfærdsmønstre i samfundet kombineret med et fortsat fokus på vores forbedringsprogrammer har betalt sig. Dette gør os i stand til at fortsætte vores rejse til at blive favoritleverandøren i Norden med vores kunder, vores partnere og vores meget professionelle medarbejdere. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156