23948sdkhjf

Ny kaptajn i cockpittet

Nicolai Krøyer tjekker ind som ny administrerende direktør i Aarhus Airport.

Med virkning fra 1. marts skifter Nicolai Krøyer jobbet som kundechef i Aarhus Havn ud med ansvaret som øverste chef for Aarhus Airport.

Peer H. Kristensen sætter i stedet kursen mod Destination Vesterhavet.

Ifølge Jens Stausholm, næstformand i bestyrelsen hos Aarhus Airport, er det et godt tidspunkt for ”et gearskifte, der hele tiden har ligget i planen”, som det formuleres fra lufthavnen.

- Peer H. Kristensen har på blændende vis styret lufthavnen ind på vækstkursen. Han er en skarp forretningsstrateg, som har identificeret lufthavnens udviklingspotentiale, knyttet strategiske partnerskaber og skabt massive resultater på kort tid. Peer efterlader en lufthavn med et stærkt fundament på vej op i den internationale liga, og jeg har dyb respekt for den dedikation og indsats, han har lagt i Aarhus Airport, siger Jens Stausholm, som er privat investor i Aarhus Airport.

Omdrejningspunktet i den kommende tid er kommerciel vækst, og her er den nye direktør håndplukket til opgaven, siger Jens Stausholm:

- Nicolai Krøyer kommer med en rendyrket kommerciel profil med klart fokus på det internationale marked. Han har været drivkraften i krydstogtsindsatsen og sat Aarhus på verdenskortet i tæt samarbejde med byens turismefødekæde, og jeg er overbevist om, at han kan tage Aarhus Airport til nye højder. Samtidig har han dybe netværksrødder i det østjyske erhvervsliv og kender de politiske spilleregler.

Den nye administrerende direktør har gennem de sidste 10 år været med til at udvikle Aarhus Havn til Danmarks største erhvervshavn og næststørste krydstogthavn.

- Jeg er imponeret over den udvikling, der er sket i Aarhus Airport. Lufthavnen har tiltrukket nye ruter og flyselskaber samtidig med, at en elegant lufthavn med målrettet afsæt i effektivitet og unikke gæsteoplevelser er ved at tage form. Der arbejdes benhårdt på at øge rejsemulighederne for både erhvervs- og ferierejsende, og der er fortsat solide udviklingsmuligheder. Aarhus Airport har et større optageområde end nogen anden lufthavn i Jylland, og jeg glæder mig meget til at være med til at indfri potentialet, siger Nicolai Krøyer.

Nicolai Krøyer tiltræder som administrerende direktør i Aarhus Airport den 1. marts. Peer H. Kristensen fratræder med udgangen af marts, men medvirker til at føre strategien videre som medlem af lufthavnens bestyrelse. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141