23948sdkhjf

Logicenters opruster inden for udvikling

Fire nye ansættelser i Finland og Sverige.

Erhvervsejendomsudviklingsselskabet Logicenters styrker sin position i Norden med forstærkning i udviklingsafdelingen.

Selskabet har ansat Sanna Vikström til rollen som udviklingschef for Logicenters i Finland, og herudover har Logicenters også ansat flere i udviklingsafdelingen i Sverige.

Sanna Vikström har betydelig erfaring med projektudvikling, blandt andet fra sin seneste stilling som projektdirektør hos Sitowise Oy.

- Efterspørgslen på moderne logistikejendomme vokser, og vi er konstant på udkig efter erfarne mennesker til at slutte sig til os. Derfor er Sanna en meget værdifuld ansat. Med hendes omfattende erfaring med projektudvikling vil hun være et vigtigt stykke af puslespillet i vores fremtidige ekspansion. Jeg vil derfor gerne byde Sanna varmt velkommen, og jeg ser frem at arbejde sammen med hende om at bringe Logicenters fremad, siger Eva Sterner, der er udviklingschef hos Logicenters.

Sanna Vikström vil være ansvarlig for Logicenters’ udviklingsteam i Finland. Dette dækker alt fra dialoger med kommunerne om lokale forvaltningsplaner og byggetilladelser, identificering af jord til potentielle nye udviklingsprojekter og at være ansvarlig for indkøb. En vigtig del af arbejdet vil også omfatte opretholdelse af en aktiv dialog med Logicenters lejere.

- At tilslutte mig en så succesrig og førende virksomhed som Logicenters er noget, jeg er meget glad og stolt af. Logicenters’ ekspansive udvikling er en indikation af, at det er en ambitiøs virksomhed, der hurtigt udvider sin markedsandel og vokser. Det gør, at jeg derfor ser meget frem til at arbejde sammen med mit nye team for at fortsætte med at promovere Logicenters' projektudvikling, siger Sanna Vikström.

Ud over ansættelsen i Finland har Logicenters også gjort tre andre vigtige rekrutteringer i Sverige; Rebecca Axelsson slutter sig til det svenske kontor som arkitekt sammen med Peter Zekovic og Johan Bäcklund, der vil begge være assisterende projektledere. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203