23948sdkhjf

Ny IATA-leder i AME-regionen

Til IATA efter 31 år hos Kuwait Airlines.

Den internationale luftfartsorganisation IATA har udnævnt kuwaiteren Kamil H. Al-Awadhi som ny vicepræsident for organisationens aktiviteter i Afrika og Mellemøsten (AME) med virkning fra 1. marts 2021.

Al-Awadhi efterfølger på posten Muhammad Albakri, der i stedet bliver vicepræsident for afdelingen Customer, Financial, and Digital Services (CFDS), også med virkning fra 1. marts 2021.

- Muhammad har forstærket IATA’s stærke tilstedeværelse i AME-regionen. Når han skal videre for at tage udfordringerne op med at lede vores CFDS-aktiviteter, vil Muhammad efterlade et stærkt hold til Kamils dygtige ledelse. Kamil er en industriveteran, der bringer en enorm dybde af luftfartsekspertise og regional erfaring. Disse vil være kritiske for at lede IATA’s aktiviteter i AME-regionen på dette meget udfordrende tidspunkt. Som tidligere administrerende direktør ved han, hvad medlemsflyselskaber forventer af IATA. Og jeg er ikke i tvivl om, at Kamil har færdighederne og beslutsomheden til at overgå disse forventninger, da vi sigter mod at genoprette forbindelse til verden midt i coronaviruspandemien, siger Alexandre de Juniac, IATA’s generaldirektør og administrerende direktør.

Kamil H. Al-Awadhi kommer senest fra en stilling som administrerende direktør for Kuwait Airways i perioden november 2018 til august 2020, der afsluttede 31 års ansættelse i flyselskabet.

- Jeg ser frem til at komme i gang hos IATA. Som alle regioner har AME brug for en stærk lufttransportindustri for at starte det økonomiske opsving fra Covid-19. Prioriteten for at genoplive luftfarten er klar, og IATA er i centrum for denne indsats. Der er ingen tid at spilde. Vi skal hjælpe regeringer med at genåbne grænser uden karantæne, og vi er nødt til at sikre, at industrien er klar til sikkert at opskalere operationer og implementere de globale standarder, der holder passagerer og besætning sikre under pandemien og videre, lyder det fra Kamil H. Al-Awadhi. /anga.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141