23948sdkhjf

Ny kaptajn på broen hos Fjord Line

Dansker skal få rederiet på ret køl oven på corona-miserabelt 2020.

Bestyrelsen i Fjord Line har udnævnt den 52-årige dansker Brian Thorsted Hansen som den nye kaptajn på broen, der skal føre rederiet videre efter et 2020, der ramte hele passagerindustrien benhårdt.

Når Brian Thorsted Hansen tiltræder stillingen per 18. januar, kommer han med en bred erhvervserfaring i bagagen, blandt andet 14 år hos DFDS – senest som vicepræsident og leder af passagertrafikken.

- Vi er meget glade for, at Brian Thorsted Hansen har takket ja til stillingen som koncernchef. Han har lang erfaring inden for branchen – både med drift og ledelse. Fjord Line var godt positioneret før coronakrisen. Vi har stor tillid til, at Brian Thorsted Hansen vil sikre, at selskabet kommer stærkt ud af krisen og fortsætter den positive udvikling, siger formand for bestyrelsen Peter Frølich.

Brian Thorsted Hansen har første arbejdsdag på Fjord Lines hovedkontor i Egersund mandag 18. januar, hvor han overtager fra midlertidig koncernchef Arne Roland.

- Jeg har fulgt selskabet med stor respekt og beundring gennem mange år. Fjord Line er markedsledende med grønne, bæredygtige løsninger og gode kundeoplevelser. Jeg ser frem til at lære organisationen og medarbejderne at kende i den kommende tid. Jeg vil bruge en stor del af min tid på at mødes med ansatte, samarbejdspartnere og kunder for at få del i deres værdifulde erfaringer. Vi skal rette blikket fremad og sikre, at Fjord Line vil stå endnu bedre rustet i fremtiden, siger Brian Thorsted Hansen.

Arne Roland, som har fungeret som midlertidig koncernchef siden oktober, vil i en periode stå til rådighed for selskabet og den nye koncernchef for at sikre en smidig og god overgang.

- Jeg vil gerne rette en stor tak til Arne Roland for et sikkert og stabilt arbejde med at lede Fjord Line gennem et krævende efterår. Arne Rolands og resten af organisationens indsats har været helt uvurderlig, siger bestyrelsesformand Peter Frølich. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156