23948sdkhjf

Hanoi-metro leveres fra Frankrig

10.000 tons metrotog leveres det næste halve år fra Valenciennes til Vietnam.

Fra Valenciennes i Frankrig til Hanoi i Vietnam vil transportkoncernen Geodis for den franske togproducent Alstom det næste halve års tid transportere ti metrotog til linje 3 i metroen i Hanoi. Samlet set 40 jernbanevogne.

Den samlede transport vil blive spredt over en ni-måneders periode og forventes afsluttet medio 2021. I alt er 10 forsendelser planlagt. Geodis Industrial Project-holdet styrer transportprocessen fra Frankrig til Vietnam gennem Malaysia inklusive lastning i Alstoms lokaler i Valenciennes, over-size før-transport til Dunkerque, havnehåndtering, levering til destinationsstedet og transportteknik. Hele forsendelsen omfatter næsten 10.000 tons.

Johann Taccoen, Geodis’ Deputy Regional Director, Industrial Projects i Frankrig:

- Dette er en omhyggelig operation, som vi har forberedt os på i tæt samarbejde med vores kunde, producenten Alstom, gennem flere måneder. Vores mål er at sikre, at varerne når deres destination sikkert inden for en meget stram tidsramme. Især vores folks kompetencer til at opnå pålidelige transittider, kontrollere omkostninger og opretholde sikkerhedsstandarder er afgørende.

Vu Huynh, Industrial Project Manager hos Geodis:

- Vognen på hver jernbanevogn kræver en vejkonvoj på mere end 30 meter. Som konsekvens involverer en levering af hvert metrotogssæt derfor to rejser natten over med planlægning af sikre stopområder og sikring af, at alle krav til sikkerhed og trafikpåvirkning er opfyldt. I betragtning af pladsbegrænsninger på Hanoi Metro Depot-lossepladsen er der desuden behov for omhyggelig koordinering for at garantere en sikker, skadefri drift. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125