23948sdkhjf

Maersk-rig på job i Nordsøen

Riggen Maersk Resilient skal bore for Petrogas i den hollandske sektor.

Jack-up riggen Maersk Resilient har fået til opgave at bore tre brønde i B13 og A12-felterne i den hollandske sektor af Nordsøen. Opgaven forventes at påbegynde i november 2020 og har en anslået varighed af 110 dage.

Maersk Drilling har indgået kontrakten med Petrogas E&P Netherlands B.V., og kontraktens værdi lyder på cirka 9,4 mio. dollars.

Parterne er yderligere blevet enige om, at Maersk Drilling vil få eksklusive muligheder for at arbejde på et udvalgt antal af Petrogas 'planlagte projekter i den hollandske sektor i 2021 og 2022.

- Kontrakten på tre brønde og eksklusivitetsaftalen er endnu et bevis på vores stærke forhold til Petrogas. Vi er meget glade for at få muligheden for at fortsætte vores store samarbejde og udnytte designet af vores R-klasse rig-kapaciteter til at understøtte Petrogas’ forretning på et af deres kernemarkeder i Holland, siger Claus Bachmann, chef for Nordsø-divisionen i Maersk Drilling.

Herudover annulleres den tidligere aftalte kontrakt med Petrogas North Sea Ltd. om boring af en brønd ved Birgitta-feltet i den britiske sektor af Nordsøen, og Maersk Drilling modtager kompensation via et terminationsgebyr. Maersk Drilling bevarer en eksklusiv mulighed med Petrogas North Sea til at bore Birgitta-brønden i 2021 til priser, der afspejler det forventede 2021-marked.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093