23948sdkhjf

Første spadestik til nyt PostNord-anlæg

Nyt sorteringsanlæg skal drive hurtigere og mere ansvarlig levering i Finland.

Det første spadestik er nu taget i etableringen af PostNord Oys nye anlæg i Pirkkala, Finland, som Logicenters udvikler.

Det moderne 4.600 kvadratmeter sorteringsanlæg er desuden klargjort til en 2.000 kvadratmeter udvidelse, og derudover planlægger Logicenters også at udvikle yderligere 7.000 kvadratmeter lager på stedet.

- Vi er meget stolte af, at udviklingen af sorteringsanlægget for PostNord Oy nu er i gang. Bygningen vil være udstyret med specifikationer, der opfylder alle PostNord Oys behov. Logicenters er i front, når det gælder udvikling af ejendomme med en høj miljøpræstation, som det tydeligt vil blive demonstreret på dette anlæg, siger Jarkko Äikää, kommerciel direktør hos Logicenters Finland.

Sorteringsanlægget skal være klar til indflytning i forsommeren 2021.

- Det er glædeligt, at startskuddet nu er lydt til det nye sorteringsanlæg, der vil være en del af vores investering i hurtigere og mere ansvarlig levering i hele Finland. Vi kan ikke vente med at flytte ind i det færdige anlæg, da dette vil styrke vores konkurrenceevne og fleksibilitet, siger Jani Ståhlhammar, driftsdirektør hos PostNord Oy i Finland. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nye beregninger: Endnu en bombe sprænger under mærsk-motorvejen
Mens transportsektoren skriger på arbejdskraft: Bøvl med køreprøver skaber flaskehals
TikTok saver i modebranchens lange forsyningskæder
Panamakanalen i alarmberedskab: Skibstrafikken truet af tørke
Hurtigere i gang med ny lagerautomat fra Knapp
Politikere frygter at Femern-forbindelsen bliver mest for lastbiler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125