23948sdkhjf

BRUG FOR EN NY PERSONLIG RELATION, DER VED ALT OM LEASING?

I Leasing Fyn - specialister i leasing og factoring sætter vi en ære i at have de bedste personlige relationer til vores kunder og forhandlere.

Det er vigtigt for os, at vi kender vores kunder og forhandlere godt - så forstår vi bedre, hvad det er, de har brug for. Indsigten gør os i stand til at byde ind med de rigtige finansieringsløsninger.

For at kunne levere den bedste og mest fleksible service og tilgængelighed er vi organiseret i 3 kundeafdelinger. På billedet her får du sat ansigter på vores medarbejdere, der arbejder med transport- og industrikunder.

Medarbejderne har alle en rigtig god indsigt i de brancher, de arbejder med - og selvfølgelig også, når det gælder leasing. Vi er så heldige, at vores medarbejdere godt kan li´ at arbejde hos os - det betyder også, at det er muligt at skabe de langsigtede relationer til vores kunder og forhandlere - det er med til at sikre et godt og stabilt gensidigt samarbejde!

Hvis du vil i dialog med os, så kan du finde vores medarbejdere her:Hør vores kunder og forhandlere fortælle, om deres samarbejde med os her:

Du kan også bare ringe 62 61 20 20 og få hjælp!

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.175