23948sdkhjf

Kølig levering til Miniekspress

Norske Miniekspress modtager fire nye kølevogne.

Der er fire nye Krone Cool Liners til norske Miniekspress Thermo Transport AS.

Kølevognene er specialfremstillet i henhold til Miniekspress’ krav og tilbyder for eksempel en indvendig højde på 2.800 mm og dobbeltbelægning med en gulvplads til 54 paller. En multivariabel kølezone-inddeling muliggøres af en isoleret skillevæg i længderetningen. Løsningen tilbyder tre individuelt justerbare kamre til transport af friske og frosne varer. En ekstra fordamper, der placeres pladsbesparende på den bageste portal, sikrer temperaturreguleringen i de enkelte kamre.

Miniekspress tilbyder komplette logistikløsninger fra lager til transport og har specialiseret sig i køletransport. I hele Norge dækker Miniekspress madtransport via rutefart; derudover opererer virksomheden dagligt fra fire Miniekspress-terminaler i hele Nordland, Troms og Finnmark-regionen. Miniekspress-køretøjsflåden udgør cirka 200 enheder.

- Vi står ved vores kunder som en professionel transportpartner, så vi bruger altid også professionel teknologi til vores udstyr. Krone Cool Liner lever op til vores høje standarder. Derudover tilbyder Krone et fremragende servicenetværk i hele Skandinavien, siger Kaj Gjerstad, driftsleder hos Miniekspress Thermo AS. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.172