23948sdkhjf

International kapacitet til Sweco

Jes Hansen er ny direktør for Infrastruktur.

Den rådgivende ingeniør- og arkitektrådgiver Sweco har udpeget Jes Hansen som ny direktør for virksomhedens infrastrukturdivision. Jes Hansen kommer med 17 års erfaring fra WSP, senest i en rolle som viceadministrerende direktør og COO for WSP/Orbicon. Han afløser Claus Andersen på posten, der efter 20 år i Sweco har valgt at søge nye udfordringer uden for branchen.

Jes Hansen tiltræder som direktør for infrastruktur i Sweco den 1. februar 2021.

International erfaring

Det er en erfaren globetrotter med tunneller, broer og jernbaneprojekter i hele verden på samvittigheden, som den 1. februar 2021 tiltræder som ny direktør for Swecos division for infrastruktur.

- Jeg har længe haft et godt øje til Sweco, der er en virkelig spændende virksomhed. Det tiltaler mig meget at blive en del af Europas førende rådgiver med det stærke nordiske islæt og den decentrale ledelsesstruktur, der forløser energien lokalt. Swecos fokus på vækst gennem bæredygtighed og den integrerede tilgang til rådgivning er virkelig noget, der motiverer mig, siger Jes Hansen.

Dariush Rezai, administrerende direktør i Sweco, glæder sig over, at det er lykkes at lande en aftale med en profil som Jes Hansen.

- Med Jes Hansen har vi fået en stærk profil om bord med international erfaring, stor ledelseskapacitet og et stærkt drive til at indfri det vækstpotentiale, der ligger i Infrastruktur og i Sweco som helhed. Jeg glæder mig utroligt meget til at byde Jes velkommen til Sweco i det nye år, siger Dariush Rezai.

Det er tid til nyt

Den nye Sweco-direktør overtager det øverste ansvar for virksomhedens 210 mand store infrastrukturdivision fra Claus Andersen, som har valgt, at tiden er inde til at prøve noget nyt i sin karriere.

- Jeg har været en del af Sweco i 20 år, hvilket jeg er stolt og glad for. Jeg har nydt de mange muligheder og relationer, den rejse har givet mig, men er kommet frem til, at det nu er tid for mig at søge nye udfordringer uden for Sweco. Jeg er meget glad for, at der kommer en stærk og kompetent profil ind og overtager holdet i Infrastruktur og de mange spændende projekter, vi har gang i, siger Claus Andersen.

Indtil Jes Hansen tiltræder den 1. februar 2021 bliver infrastrukturdivisionen ledet af CFO Steen Steensen.

Jes Hansen er oprindeligt uddannet bygningskonstruktør og har sidenhen læst en Master i Project Management i Australien og en M.B.A. på Cambridge Universitetet i England. Han er født og opvokset ved Lemvig og bor i dag i Gentofte med sin engelske kone Laura og børnene Isabella på 5 og Jacob på 2 år. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.156