23948sdkhjf

Krone og Cargobull sætter digital milepæl

Giver kunderne adgang til data fra hinandens platforme.

Transportvirksomheder, der bruger telematiksystemer fra de to trailervirksomheder Schmitz Cargobull og Krone, kan nu få adgang til de data, der leveres til alle deres køretøjer via deres individuelle enheder - uanset den installerede telematik-hardware eller den anvendte telematik-portal.

Løsningen er mulig takket være et samarbejde mellem Cargobull Telematics og Krone Telematics: Begge producenter har åbnet deres standardiserede grænseflader til det respektive andet system.


- For transportselskaber bliver emnerne standardisering, datakonsolidering og dermed åbne grænseflader det nye fokus, siger Ralf Faust, administrerende direktør for Krone Service, og Marnix Lannoije, administrerende direktør for Schmitz Cargobull Telematics, i en fælles udtalelse.

- Den kontinuerlige analyse af trailerdata til understøttelse af forretningsprocesser bliver stadig vigtigere. Standardisering bliver en elementær byggesten til holistisk flådestyring og reducerer interne procesomkostninger betydeligt. Åben databehandling bliver meget vigtig ikke kun for overvågning, sikring og sporing af belastningen, men til alle automatiseringsprocesser omkring traileren. I sidste ende ser vores kunder kun efter én ting: De vil gerne hente alle køretøjsdata så hurtigt, nemt og gennemsigtigt som muligt for at styre deres flåder endnu mere effektivt. Dette forsikrer vi nu med kompatibilitet mellem Cargobull Telematics og Krone Telematics. Hver kunde kan hente alle de data, de har brug for, i den foretrukne telematikportal. En reel digital milepæl for mange transportselskaber, lyder det. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.784