23948sdkhjf

16 grønne valg hos Scania

Scanias værksteder øger fokus på CO2-besparelser.

På Scanias 16 egne værksteder har man i flere år arbejdet målrettet på at mindske CO2-udslippet med det formål at få klimavenlige værksteder.

Nu kan man også tage et grønt valg ved at lade sin lastbil, trailer eller bus servicere på et Scania-værksted. Baseret på en kerneværdi om at ”Eliminere spild” har Scanias arbejde altid været fokuseret omkring løbende forbedringer. Og efter flere år med store investeringer, involvering og uddannelse af medarbejdere samt løbende opfølgning giver et øget fokus på områder som CO2-emissioner, energi og vand nu pote på CO2-besparelserne, lyder det fra den svenske lastbilproducent.

- Vi har et ambitiøst mål om at nedbringe vores CO2-aftryk med 50 procent inden 2025, hvilket blandt andet betyder, at vi på alle vores serviceværksteder nu anvender 100 procent grøn strøm og CO2-neutral opvarmning. Det er ikke noget, der er kommet natten over, men til gengæld noget, vi har arbejdet målrettet på i flere år. Det grønne arbejde er en integreret del af vores hverdag hos både ledelse og medarbejdere, siger Allan Kiby, servicedirektør hos Scania Danmark. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Rekordregnskab: Schenker redder Deutsche Bahn
Enorme isflager udfordrer forsyningskæderne i Sydgrønland
Spotrater dykker igen
Mærsk køber logistikvirksomhed i Sydafrika
"Priserne stiger i alle led af forsyningskæden"
Langsigtede containerrater under pres

Send til en kollega

0.218