23948sdkhjf

KH OneStop breder sig på Sjælland

Overtager transportkøl-aktiviteterne fra Elektro Center ApS i Ringsted.

KH OneStop, forhandler og servicepartner for Thermo King og FrigoBlock i Danmark, overtager som et led i en styrkelse af aktiviteterne på Sjælland per 1. november 2020 transportkøl-aktiviteterne fra Elektro Center ApS i Ringsted.

Elektro Center ApS er blandt andre ejet af Arne Pedersen, der med sin mangeårige erfaring har styret aktiviteterne inden for transportkøl. Arne Pedersen vil som en del af aftalen med KH OneStop fortsætte sit arbejde som hidtil, nu blot hos KH OneStop.

- Jeg har igennem mange år samarbejdet med KH OneStop, og de var den oplagte ”arvtager” til forretningen, da de som autoriseret Thermo King og FrigoBlock partner kan sikre det fortsatte høje serviceniveau hos vores kunder, siger Arne Pedersen.

Thomas Henriksen, administrerende direktør hos KH OneStop:

- Da muligheden opstod for at få Elektro Center ApS’ mangeårige kompetencer med på vores hold, var vi ikke et sekund i tvivl om, at det var et godt match. Arnes kompetencer, særligt på FrigoBlock transportkøleanlæg, er unikke i Danmark, og den viden, han kan bidrage med i KH OneStop, bliver meget værdifuld, både for vore kunder og for os. Overtagelsen af køleaktiviteten fra Elektro Center ApS medfører, at vores netværk i Danmark styrkes yderligere, således vi til stadighed kan sikre transportkøl-kunderne i Danmark den bedste service, siger Thomas Henriksen. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.148