23948sdkhjf

Dansk firma i samarbejde med Rail Delivery Group

Software-virksomheden A Close Shaves Academy-platform skal motivere de britiske medarbejdere.

Den danske software- og contentvirksomhed, A Close Shave, lander sit største samarbejde til dato og indgår kontrakt med britiske Rail Delivery Group. Den britiske jernbaneorganisation introducerer i 2021 et nyt reservationssystem for deres operatører. A Close Shave får opgaven at træne og oplære togoperatørerne i at håndtere det nye system.

Kontrakten med Rail Delivery Group udgør A Close Shaves største samarbejde til dato.

- Aftalen med Rail Delivery Group er en drøm, der bliver til virkelighed. Vi har arbejdet benhårdt på at komme i betragtning og valgte i starten af 2019 at etablere et kontor i London for at vise, at vi var seriøse og for at undgå problemer i forhold til hele brexit-situationen, siger Robin Andersen, direktør og stifter af A Close Shave, der har udviklet Academy-platformen.

Academy er en online platform, som træner og motiverer medarbejdere – typisk inden for detailhandel, restauration- og hotelbranchen samt kollektiv trafik – gennem vidensdeling, social interaktion, gamification og anerkendelse i form af digitale skulderklap. Platformen bygger på en række principper og mekanismer, der sigter mod at optimere læring og fastholde viden. Og via kunstig intelligens bliver brugeren præsenteret for det rigtige materiale på det rette tidspunkt.

- Systemet bygger grundlæggende på forestillinger om, at langt de fleste mennesker får et kick ud af at gøre noget godt for andre, at hjælpe kolleger og gøre en forskel for dem. Vi har eksempler på, at medarbejdere fordelt i forskellige butikker på få minutter eller timer sammen kan løse en udfordring stillet af en kunde i én butik – noget der i en ikke-digital organisationsstruktur kan tage dage eller uger, siger Robin Andersen. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11