23948sdkhjf

Freja godt igennem turbulent første halvår

Leverer over budget i corona-halvår.

Den privatejede Skive-transportvirksomhed Freja Transport & Logistics Holding A/S kommer ud med et resultat for første halvår 2020, som selskabet kalder tilfredsstillende.

På trods af COVID-19 samt fortsat store investeringer i den polske del af forretningen leveres der et resultat over budget.

Freja Transport & Logistics Holding A/S har i første halvår 2020 haft fokus på at tilpasse virksomheden til den nye markedssituation som følge af COVID-19 samt den fortsatte integration af selskabet i Polen.

Selskabet melder om et lille fald i omsætningen i første halvår 2020 på 1,5 procent i forhold til året før. Den samlede omsætning lander på i alt 1,64 mia. kr.

EBIT for halvåret udgør 76,6 mio. kr. mod 30 mio. kr. i samme periode 2019. Halvårsresultatet før skat udgør 66,9 mio. kr. mod 22,3 mio. kr. for samme periode i 2019.

- Regnskabet for første halvår 2020 viser, at vores forretningsmodel og vores store fokus på at samarbejde på tværs af Freja bærer frugt. Vores loyale og dedikerede medarbejdere har ydet en ekstraordinær indsat i denne svære COVID-19 tid, hvilket betyder, at Freja er kommet stærkt igennem et meget turbulent første halvår, siger Ulrik Rasmussen, koncernadministrerende direktør. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.408